4 Февруари, 2023 12:05 3 341 7

Мъж посегна на приятелката си по време на живо излъчване в TikTok, а тя ... (ВИДЕО)

  • шамар-
  • tiktok-
  • арест-
  • испания

"Всичко е наред. Най-важното е, че отново сме заедно!, гласяха думите ѝ след шамара

Вълна на възмущения заля цяла Испания, след като една от популярните влогърки в страната стана жертва на непредизвикано насилие от приятеля си, който ѝ посегна по време на живо излъчване в TikTok.

Случаят е от събота, а през вчерашния ден полицейските власти идентифицираха мъжа и го задържаха.

Впоследствие двойката разясни, че ударът е бил планиран като част от "шоуто", за да съберат повече последователи и пари за канала си, което пък отприщи нова вълна на неодобрение и голяма част от хората ги разкритикуваха, че се заиграват с толкова сериозна тема като домашното насилие и като цяло насилието над жени.

Тази сутрин една от местните телевизии успя да заснеме двойката на излизане от ареста, като и двамата бяха хваната за ръка. Мъжът запази мълчание, но приятелката му увери, че не е малтретирана.

"Всичко е наред. Благодаря на всички за загрижеността. Най-важното е, че отново сме заедно. Няма да се разделяме", гласяха думите ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ристю

    9 11 Отговор
    Без коментар за западн/али/и "ценности".
  • 2 какво разбрахме

    9 7 Отговор
    Ма тая влогърка Българска филипинка бе .
  • 3 бай тошо

    6 3 Отговор
    после като я нареже в куфара сигурно пак ще е за щоуто хаха
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Никой

    0 8 Отговор
    Симона. Жените с това име понасят много удари в живота. Българската жена винаги участва в това " шоу " почти всяка вечер. Докато не напусне насилника или до сато не отиде в отвъдното .Това е българската реалност. Мърморят,плачат ама търпят. Политическия ни елит един закон за домашното насилие не иска да приеме. ЗАЩО ЛИ ? Боят върху жена ,национален спорт. МОК трябва да го въведе като дисциплина,извинявам се за просташката шега.
  • 6 пенко

    1 8 Отговор
    НА "ЗАПАД " -ВСИЧКО Е ЗАКОННО ---ДЕМОКРАТИЧНО И ПОЗВОЛЕНО ..... А ДЕЦАТА -БЪДЕЩЕТО !?!?!?!?
  • 7 ха, ха

    2 7 Отговор
    ТикТок е платформа за язява на простафели за простафелски зяпачи.Ниво zero.