Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 13:53 2 949 6

Краси Радков и съпругата му влизат в "Един за друг"

  • краси радков-
  • съпруга-
  • един за друг-
  • двойки

Предаването ще търси любовта с нови изненади и повече предизвикателства

Истинска любов, положителни емоции, но и изпитания за силата на чувствата очакват зрителите на NOVA тази пролет с четвъртия сезон на най-романтичното предаване в телевизионния ефир „Един за друг“. Незабравимо приключение очаква новите участници в риалити формата, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си, за да докажат, че заедно са непобедими. За успешното изпълнение на мисията отново ще следи чаровният водещ с неподражаемо чувство за хумор Емо Чолаков, който за първи път няма да е сам, а ще бъде в звездна компания. Любимият актьор Краси Радков и прекрасната му съпруга Станислава Ганчева ще се включат в шеметно предизвикателство, за да убедят, че любовта е над всичко.



„Зрителите не са виждали толкова много любов. Първото доказателство са звездното семейство, което ще бъде част от новия сезон. Краси и Станислава са живият пример, че силата на чувствата може да устои на времето и житейските обрати. Очаквайте големи изненади, започваме в месеца на любовта – февруари, по NOVA“, сподели водещият на предаването Емо Чолаков.

Интересът за участие в най-положителното предаване в телевизионния ефир е огромен и тази година. В атрактивния каст влизат повече от интригуващи двойки с любопитни житейски истории, част от които с богат семеен стаж, но и с голямо желание за екстремни преживявания. Те ще тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата – адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила. Това, което обединява всички, е истинската любов, мотивацията за победа и желанието да покажат, че са създадени един за друг.

В първия сезон на формата „Един за друг“ две двойки си завоюваха победата - Искра и Йордан, и Елена и Пламен, а във втория - Тяна и Иво решиха да споделят наградата си с младата двойка Тина и Миро. Миналата година от любимото семейно предаване последни си тръгнаха Симона и Борислав.

Кои ще бъдат новите претенденти за наградата и на какво ще бъдат готови, за да покажат любовта си един към друг?


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Работа работа работа

    11 5 Отговор
    Гледайте ТВ, ваксинирайте се и викайте, че Pуcия е лоша, и ще сполучите.
  • 2 Ице

    7 6 Отговор
    Радков май заради тая е бездетен. Не искала деца, пачата.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Просто човек

    4 1 Отговор
    Предаването е пълна тиня... после се чудим защо простотията се шири у нас!

    Коментиран от #6

  • 5 атеист

    2 0 Отговор
    Няма да се кръстя,... и до тях ли опряхте, или я закъсаха Винансово,... остана Орлинчо да вмъкнете ииии, ефира е ВАШ, за други място няма
  • 6 МДААА

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Просто човек":

    и вместо ВЪВ пишем ФЪФ...