Last news in Fakti

5 Февруари, 2023 11:42 33 563 17

Красавица с български корени е главната героиня в новия сериал "Мрежа от лъжи"

  • джансу дере-
  • турска актриса-
  • турски сериали-
  • мрежа от лъжи-
  • български корени

Джансу Дере е първата туркиня, която става лице на марката L'Oreal Paris

Хитовият турски сериал "Мрежа от лъжи", по-известен с оригиналното си заглавие "Неверен", стартира преди броени дни в ефира на bTV.

Драмата с Джансу Дере и Джанер Джиндорук тръгна на 30 януари и ще се излъчва всеки делник от 21:00 до 22:00 ч.

Главната роля е поверена на най-обичаната турска актриса, а нейният екранен партньор е познат на българските зрители с превъплъщенията си в „Една жена“ и „Великолепният век: Кьосем“.

В хитовата сага участват още Мелис Сезен ("Черната перла"), Йозге Йоздер ("Доктор Чудо", "Мелодия на сърцето"), Гьозде Седа Алтунер, Назлъ Булум, Тарък Емир Текин, Алп Акар, Беркай Атеш ("Майка", "Ямата"), Аслъ Орджан ("Кварталът на богатите", "С Русия в сърцето", "Научи ме да обичам"), Бену Йълдъръмлар ("Една жена", "Листопад", "Другите отчаяни съпруги") и др.

Режисьор на психологическия трилър е Неслихан Йешилюрт, стояща зад успеха и на „Опасно изкушение“.

Психологическият трилър, адаптация на британския сериал „Доктор Фостър“, е излъчен премиерно в Турция от октомври 2020 г. до май 2022 г. в ефира на турския Kanal D, като се състои от 60 оригинални епизода, пише "Епицентър".

Две години по-късно успехът на „Мрежа от лъжи“ се простира в цял свят и в момента е сред най-гледаните телевизионни програми в Испания, САЩ, Латинска Америка, Гърция, Израел, Румъния и др.

В България ще се излъчи интернационалната версия от 149 епизода по 45 минути.

Сюжет

Тя имаше перфектен живот и ще направи и невъзможното, за да си го върне!

Асия (Джансу Дере) остава сираче от малка, но амбицията и целеустремеността ѝ я превръщат в успешен и уважаван лекар. Въпреки че наследява богатството на покойните си родители, тя никога не е имала семейство, което да нарече свое, и винаги се е справяла сама.

Животът ѝ протича в пълна самота… до мига, в който не среща Волкан (Джанер Джиндорук). Двамата се влюбват от пръв поглед и бързо решават да се оженят. Семейството на Волкан става семейство и на Асия, приятелите също. Влюбените изграждат щастлив брак и отглеждат сина си Али в спокойна и уютна обстановка, за каквото лекарката винаги е мечтала.

С течение на времето Асия получава световно признание за практиката си, а строителният бизнес на Волкан процъфтява. Всичко изглежда перфектно, докато един ден Асия не намира косъм от руса коса върху шала на Волкан. Тя установява, че от две години мъжът ѝ има връзка с 20-годишната Дерин (Мелис Сезен), а още по-лошото е, че всички около нея са знаели за авантюрата, но не са ѝ казали.

За миг перфектният живот на Асия се превръща в истински кошмар. Тя разбира още, че бизнесът на неверния ѝ съпруг е „погълнал“ състоянието ѝ и е затънала в дългове. Волкан, от своя страна, е раздвоен – обича и съпругата, и любовницата си, и няма намерение да се откаже и от двете. Асия осъзнава, че е живяла в мрежа от лъжи, но отказва да бъде жертва и решава да отмъсти на неверния си съпруг.

Вендетата обаче далеч няма да бъде поднесена по тривиален начин и обещава да изненада зрителите, след като още в първите минути на пилотния епизод Асия открито заявява на Волкан, че знае всичко, при това в присъствието на Дерин и родителите ѝ.

Главната героиня Джансу Дере е турска актриса и модел с български корени. Родена е на 14 октомври 1980 година в град Анкара. Отраства в семейство на гръцки и български емигранти.

Когато е съвсем малка, се премества с близките си в Измир. Актрисата споделя, че дните в егейския град са били най-щастливите в живота ѝ, въпреки че често се налагало да остава сама. Родителите ѝ работят много и младото момиче се обръща към богата библиотека в дома. Започва да чете разнообразна литература, като силно впечатление ѝ правят руските класици. Любимия писател ѝ е Достоевски. Джансу проявява особен интерес и към историята.

От 2002 г. Джансу започва да се снима в сериали и филми. Телевизионният ѝ дебют е в сериала „Здрач“, където за първи път играе с Кенан Имирзалъолу. Феновете я познават и като първата туркиня, която става лице на марката L'Oreal Paris.

През следващите години актрисата се превъплъщава в множество образи, които ѝ носят световна слава.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 помак=предател

    6 12 Отговор
    значи мижав интерес

    Коментиран от #4

  • 2 Чудо голямо..

    6 1 Отговор
    Ако тръгнем да си ровим корените ще се изкореним преди да се запознаем.И като се запознаем,почваме да делим "историческо наследство",като с макдоналдсите...
  • 3 2675

    8 5 Отговор
    Не е българка. Прилича на гъркиня. От статията се разбира, че няма български корени. Някои от роднините е турчин родом от България. Нищо повече.

    Коментиран от #6, #8, #10

  • 4 Ахрам

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "помак=предател":

    И на мен така са ми казвали, че помаците били шпионите на българите. Уж турци, ама българи.
  • 5 Aлфа Bълкът

    2 5 Отговор
    Това обяснява липсата на гърди.
  • 6 Aлфа Bълкът

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "2675":

    За нас са турци, за Турция са българи. Едни лелка един път ми се оплаква, тука би викат турци, турци.
    Като ни изселиха ни в Турция ни викаха българи, българи.
  • 7 Сталин

    2 2 Отговор
    Братчетка на Киртака
  • 8 БАРС

    4 7 Отговор

    До коментар #3 от "2675":

    Нищо турско или гръцко има у нея типично Българско лице .Туркините и гъркините като общо казвам са грозни и дебели .

    Коментиран от #13

  • 9 Булпсихопат

    1 0 Отговор
    Тея пък всичките с немски имена.
  • 10 Професор

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "2675":

    Кюрдка е. Половината от "турците" са кюрди всъщност.
  • 11 ха ха

    6 5 Отговор
    Няма никави български корени,нито гръцки просто поредната реклама от жълтите мисирки на турските бози.Аз лично не ги гледам.
  • 12 ?стан

    3 5 Отговор
    Предизборна реклама на дпс, колко хубаво се живее в родината, на която служат, като оправдание за антибългарските си позиции. Стига с тия турски сериали и каква е тая туркиня, уж българка.
  • 13 Мехмед

    3 5 Отговор

    До коментар #8 от "БАРС":

    а българките са мустакати, някои даже и брадати.

    Коментиран от #14, #16

  • 14 Стария еничар

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Мехмед":

    Реално ако погледнеш синко, всички носите моите корени!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 един от стадото

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Мехмед":

    някои може би. Но никой не може да бие гъркините по мустаци и вежди. А момите хвърлили се от нос Калиакра при нашествието на османлиите са били красавиците на областа..
  • 17 ха, ха

    1 1 Отговор
    Пълни измишльотини.Няма българи и гърци които да са емигрирали да живеят в Турция през 20,21 век.Това не е като през Османската империя насилствено да се местени християни от Балканите по Анадола и на други по-далечни места в империята.А и дори да беше от еничарска балканска семка щеше да е като по-белите и светлооки турци,а не с такава тъмна визия.Точно кюрдка е.