Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 13:33 4 206 4

Кулинарната битка в новия сезон на Hell's Kitchen няма да е между половете, а...

  • кухнята на ада-
  • шеф виктор ангелов-
  • формат-
  • риалити-
  • кулинарно шоу-
  • hell's kitchen

Форматът изправя едни срещу други млади срещу опитни кулинари

Hell’s Kitchen България се завръща по NOVA телевизия. Петият сезон на хитовото риалити ще нажежи ефира на 20-и февруари с премиерен епизод. Шеф Виктор Ангелов за първи път ще противопостави две поколения в “Кухнята на Ада”, издаде медията.

Познатите дамски и мъжки отбори остават в миналото и тази пролет битката ще бъде между млади и по-опитни готвачи. Другата голяма изненада е появата на трети звезден отбор, в който осем известни личности ще трябва да докажат кулинарните си умения.

Най-мащабното кулинарно предаване в България ще стартира с 18 участници. Голяма част от тях са придобивали опит в чужбина и се завръщат специално, за да вземат участие в шоуто. Претендентите за победата и наградата от 100 000 лева вече са работили в престижни ресторанти със звезди Мишлен в Германия, Великобритания, Словения, Бразилия, Испания, Норвегия и Австрия. Най-младите участници в този сезон са на 18 години, а най-възрастният – на 65 години. Сред участниците ще видим майка и син, решили да обединят сили в битката за титлата „Най-добър готвач“.

Пътешествието на караваните на Hell’s Kitchen из страната продължава и в новия сезон на риалитито. Шеф Ангелов и участниците в надпреварата ще зарадват с кулинарните си умения жителите на няколко български града, сред които Банско, Перник и Априлци. В този сезон асистент-готвачи на шеф Ангелов в кухнята ще бъдат участниците от втори сезон на Hell’s Kitchen България - Светла Илиева и Никола Симеонов, които зрителите познават и от предаването “На Кафе”.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    9 3 Отговор
    Моля ви от сърце, СПРЕТЕ ГИ ТИЯ РИАЛИТИТА, ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ ИМА ПОНЕ ТЕРИТОРИЯ С ИМЕТО БЪЛГАРИЯ!!!

    НАЙ-БЕЗСМИСЛЕНИТЕ ГЛУПОСТИ, КОИТО ТИЯ ОВЛАДЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ МОГАТ ДА ПОКАЗВАТ, С ЦЕЛ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАТЪПЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО, СА ТАКИВА КАТО ТАЯ БОЗА!!!

    БГ МЕДИИТЕ ОСВЕН ДА ПРАВЯТ ЛОШИ КОПИЯ НА ЧУЖДИ ПРОДУКЦИИ, ДРУГО НЕ УМЕЯТ!!!

    В БТВ ОПРЕДЕЛЕНО ПРЕЦАКАХА СТАНИ БОГАТ, Т.Е. ЗА ДА ВЗЕМЕШ 2-3 БОНА, ТРЯБВА ДА ИМАШ СПЕЦИАЛНИ СПОСОБНОСТИ НА ВРАЧКА, ЗАЩОТО НЯКОИ ВЪПРОСИ СА МЕКО КАЗАНО НЕПОЗНАВАЕМИ!!!

    А ГЛУПОСТТА НАРЕЧЕТА "ХЕЛС КИТЧЪН", КОЯТО СЕ ЗАВИРА В ЛИЦАТА НА ЗРИТЕЛИТЕ?!
    ВИЕ ИМАТЕ ЛИ БЕГЛА ИДЕЯ, ОРИГИНАЛНИЯ БРИТАНСКИ ГОТВАЧ (ГОРДЪН РАМЗИ) ПРЕЗ КАКВИ ТРУДНОСТИ Е МИНАЛ ПРЕДИ ДА УСПЕЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ СОБСТВЕН РЕСТОРАНТ, А ПОСЛЕ И ДА ПОЛУЧИ ЗВЕЗДА "МИШЛЕН" ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО, А НАКРАЯ ДА ГО ПОКАНЯТ И ЗА ТАКЪВ ТИП РИАЛИТИ ФОРМАТИ????

    МОЛЯ СПРЕТЕ С ЛОШИТЕ КОПИЯ!
    НАПРАВЕТЕ ЗВЕЗДЕВ ИЛИ УТИ КИТШЪН!
    МАХНЕТЕ ГИ ТИЯ ЛОШИ КОПИЯ ЩОТО ЩЕ СПРА ДА ПЛАЩАМ КАБЕЛНА!!!
    НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ОТ НЕЯ!!!

    АБЕ МАХНЕТЕ ГО ТОЯ ЛОШ АКТЬОР ОТ БГ ФОРМАТА, ИЗГЛЕЖДА КАТО ЦИРКАДЖИЙСКИ ПАПАГАЛ, ОПИТВАЙКИ СЕ ДА КОПИРА ОРИГИНАЛА!!!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Трагедия

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    Защо гледаш тези предавания като не ти харесват? Това,че на теб не ти харесват не означава,че на други не им харесват. За да отговориш правилно на въпросите от "Стани богат" трябва да имаш знания,а не гадателски умения. Така,че по-добре започни да четеш и да се образоваш отколкото да проявяваш претенции.

    Коментиран от #4

  • 3 Кака Мара

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    Къв Звездев бе? Той може да си опържи само едни яйца и то ако ива кой да му ги счупи. Да не мислите че той готви? Той е само един артист за пред камера като всички останали папагали.
  • 4 Мнение

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Трагедия":

    Ехх философченца, като почнете...

    Къде прочете, че ги гледам???
    По време на реклами към игрален филм, го пускат тоя псевдо готвач да се изявява кат нереализиран актьор от индийски сериал!!!

    Колкото до знанията за Стани богат!
    Ето ти въпрос за 1000лв, който бе зададен в предаването:
    "Ежедневната употреба на какво се смята, че удължава живота и дори предпазва от деменция?
    А: Сухо мартини;
    B: Конец за зъби;
    С: Ръчно свити цигари;
    D: Кифла с мармалад."

    Айде да ти видим знанията?!
    И ако случайно успееш да отговориш, да ни обясниш, в какво учебно заведение трябва да учиш, за да се подготвиш за такива въпроси?!

    И не, не приемам, че щото имало хора на които им харесвало, трябва в праймтайма да тормозят нашия народ с убийци на мозъчни клетки, като: "капки, ферми, сървайвъри, брадъри, хелс китчъни и друга подобна и откровена отрова за мозъчните клетки!!!