6 Февруари, 2023 15:31 2 699 2

Арми Хамър за пръв път проговори за обвиненията в сексуален тормоз и канибализъм

  • арми хамър-
  • обвинение-
  • сексуален тормоз-
  • сексуално насилие-
  • канибализъм

Актьорът, чиято кариера в киното беше съсипана, за пръв път от 2 години насам коментира случилото се

Арми Хамър за пръв път проговори за обвиненията в сексуален тормоз и канибализъм - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Арми Хамър наруши мълчанието си за пръв път от две години насам и отговори на обвиненията, отправени към него. Хамър, чиято първа актьорска роля е на статист в сериала "Развитие в застой" през 2005 г., бе търсен актьор и публична личност в продължение на много години до 2021 г.

През януари същата година бяха отправени първите обвинения срещу Хамър, чрез скрийншоти, публикувани в социалните медии, показващи поредица от странни съобщения от актьора. Оттогава насам множество жени излязоха наяве, обвинявайки Хамър в сексуален тормоз и злоупотреба. Първоначално актьорът отрече обвиненията, но агенцията, която го представляваше, се отказа от него.

В интервю за Air Mail Арми Хамър наруши мълчанието си относно обвиненията в сексуално насилие и канибализъм, отправени към него. В интервюто Хамър заяви, че е бил сексуално малтретиран от младежки пастор, когато е бил на 13 години, и че се е опитал да се самоубие, като се удави в океана, след като са се появили първите обвинения. Актьорът твърди, че в крайна сметка е решил да не го прави, за да не остави децата си без баща. Хамър призна, че е бил емоционално тормозен и е започнал нова кариера, след като е напуснал актьорството.

Ето какво споделя той:

"Това, което [сексуалното насилие, което преживях] направи за мен, беше, че въведе сексуалността в живота ми по начин, по който тя беше напълно извън моя контрол. Бях безсилен в тази ситуация. Нямах никакъв контрол върху нея. Сексуалността беше въведена в мен по страшен начин, по който нямах никакъв контрол. След това интересите ми в сексуален план бяха диктувани от мисълта: Искам да имам контрол."

През януари 2021 г. срещу Арми Хамър бяха повдигнати първите обвинения. Лични съобщения, за които се твърди, че са от Хамър, описват фантазии за сексуално насилие и канибализъм. Жена, която твърди, че преди това е имала връзка с Хамър, публикува скрийншоти от предполагаемия им разговор в Instagram. Актьорът категорично отхвърли обвиненията, но безуспешно и на кариерата му в Холивуд бе сложена точка.

По-късно се появиха съобщения, че през май 2021 г. той е бил настанен в лечебно заведение заради проблеми с наркотиците, алкохола и секса. В последвало интервю от онова време той пое отговорност за някои от действията си, но се опита да се дистанцира от други.

Обвиненията от 2021 г. водят до отпадането му от няколко продукции и създават сложна ситуация за филма "Смърт на Нил" по Агата Кристи, който вече е заснет с Хамър в главна роля. Филмът все пак бе пуснат на екран през 2022 г. и получи средни отзиви. Единственото друго актьорско постижение на Хамър след януари 2021 г. е "Криза". Филмът е пуснат на екран през февруари 2021 г. и е с участието на Хамър, Гари Олдман и Еванджелин Лили.

След обвиненията по Discovery+ стана достъпен минисериалът House of Hammer, в който се задълбочава сложната и противоречивата история на семейство Хамър, включваща свидетелства от бившите жени на актьора. През последните две години Хамър не се е появявал в публичното пространство. Интервюто за изданието е първото от две години насам, в което Арми Хамър се опитва да обясни действията си, но общественото мнение все още остава критично.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    5 3 Отговор
    Нищо чудно ,разюздоността не води към нищо добро. От преяждане със слава и пари нищо чудно да стигнат и до канибализъм.
  • 2 Дааа

    1 1 Отговор
    Поредните глупости,с които искат да съсипят кариерата на един актьор🥱😭.Завист....Има много вярващи.