Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 16:56 4 137 7

3 лоши сигнала, които не бива да пренебрегвате на първа среща

  • среща-
  • първа среща-
  • червен флаг-
  • сигнал-
  • връзка-
  • привличане

Ето как да разпознаете, че в една връзка няма бъдеще още от началото

3 лоши сигнала, които не бива да пренебрегвате на първа среща - 1
Снимка: Shutterstock

Първите срещи са много важни за добиването на представа за човека, с когото евентуално може да имате връзка. В тези първи моменти от опознаването можете да добиете немалко информация за това що за човек стои пред вас.

И въпреки че на първа среща сме нервни, невинаги се държим напълно естествено и може да не се покажем в най-добрата си светлина, има някои червени флагове, които могат да се появят още на първите срещи и които могат да ни спестят много време, усилия и емоции.

За да не пропилявате живота и времето си в неподходящи за вас връзки, вижте кои са червените флагове, за които да следите още на първите срещи с нов кандидат за партньор, пише Флагман.

1. Закъснява за срещите ви.

На всеки се случва да закъснее понякога, но ако той закъснява за всички ваши срещи и то с много, това е лош знак. В повечето случаи може да означава, че не е готов за връзка или не е готов изобщо да се обвързва на дълбоко ниво, защото не отдава такова значение на партньорите си. Едно обикновено закъснение може да говори много за личността на човек.

2. Пие твърде много.

Някои хора давят притеснението и нервността си на първи срещи в алкохол. Но няколко чаши вино или твърд алкохол могат да са много лош червен флаг в такива моменти. Ако човек не може да се владее и посяга прекалено много към алкохола още на първите срещи, това със сигурност не говори добре. Възможно е да има нездравословна връзка с алкохола, да страда от депресия, да има задълбочена неувереност и ниско самочувствие. Всичко това може да повлияе много негативно на отношенията.

3. Прекрачва границата твърде бързо

Любовното бомбардиране е сериозен червен флаг, който показва друг тип нездравословно обвързване. Когато се срещате с човек, който още от самото начало изглежда изключително заинтересуван от вас, това може да подсказва за прилепчивост, преследвач, дори за нарцис или егоист. Ако излизате от съвсем скоро, но получавате похвали, големи жестове, усещате прибързване и нездравословна интензивност в отношението към вас, обърнете внимание на тези червени флагове.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Гошо

    17 4 Отговор
    Маро, тези теми се отдават повече на Венелина, ти по добре пиши по твоите любими теми, например че Путин е отвлечен и украйнците уверено напредват към Москва.
  • 2 Соваж бейби

    7 3 Отговор
    Алкохола само че се това се вижда след час може би два пие като смок няколко водки или направо поръчва бутилка !А среща на човек с миризма на пот и неглиже вид мръсно не изгладено облекло е факор номер едно тази среща да е първа и последна само за две минути и довиждане ! Закъснението не е причина или отлагането по телефон с извинение на човек може да му се случи нещо важно ,сериозно опознанствата са запълване на свободно време между хората .Случвало ми се е да отлагам среща която съвпада с час за доктор,зъболекар -лош човек ли съм ?!примерно

    Коментиран от #4

  • 3 Простатин

    4 8 Отговор
    Ако не иска да сексува на първа, не излизам с нея втори път.

    Коментиран от #7

  • 4 един от стадото

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    по обувките ще го познаеш. Не е нужно в най голямата жега да е с фраг, цилиндър и ръб на панталона. Може да е само с тениска, ма не прана 26 пъти, поне за случая може да е нова, дънки класик деним, може и да е с тридневна брада например, ами ако му отива и нарочно е така, перчема леко прошарен, но чист. Парфюма лек, но мъжкарски, все пак е лято. Но обувките, при тях компромис не трябва да има. Дори срещата да е на вълнолома
  • 5 Иван от Троян

    10 3 Отговор
    1-няма пари,2-няма пари ,3-няма скъпа кола, толкова е просто ,това гледа днешното поколение.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ти имаш

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Простатин":

    Ти имаш нужда от проститутка, а не от жена.