Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 16:15 2 346 9

Вижте кои са най-зле облечените звезди на червения килим на наградите „Грами“

  • награди грами-
  • тоалети-
  • най-неуспешни-
  • най-зле облечени

Канадската певица Шаная Туейн, и американският модел Блек Чайна бяха сред звездите с „най-неуспешни“ тоалети

Вижте кои са най-зле облечените звезди на червения килим на наградите „Грами“ - 1
Снимка: БГНЕС

Канадската певица, известна с псевдонима Шаная Туейн, и американският модел Блек Чайна бяха сред звездите с „най-неуспешни“ тоалети на червения килим на музикалните награди „Грами“, предаде „Дейли мейл“, цитира БТА.

Коронясана като „най-зле облечена“ сред всички гости на събитието от множество издания за лайфстайл и мода беше Шаная Туейн, носителка на общо 5 награди „Грами“ за кънтри музика. Певицата позира за снимки на червения килим, облечена с бял костюм на „Харис Рийд“, съчетаващ сако, леко разкриващо черния корсаж под него, и разкроен панталон, изцяло покриващ обувките на звездата. Костюмът проблясваше с хаотично разпръснати черни точки, а огромната шапка със същия десен и яркочервената перука бяха напълно нетипични за Туейн. За да заблести още повече, канадската знаменитост допълни тоалета с аксесоари от френската марка за луксозни бижута „Месика“.

Блек Чайна, модел и реалити звезда, беше на второ място в класацията за „най-зле облечени“ на „Дейли мейл“, както и в списъците на множество други, ангажирани с наградите „Грами“. Правейки остроумната връзка с филма на Дарън Аронофски „Черният лебед“, реакциите в социалните мрежи бяха единодушни – перата на Блек Чайна бяха твърде разсейващи. Силният грим и черни кристали също не допринесоха за олекотяването на претоварващия ефект на тоалета.

От присъстващите в списъците за най-неуспешни модни изяви беше и американският певец и актьор Мигел. Облечен в колекцията на „Дизел“ за пролет/лято 2023 г., музикантът привлече вниманието с деним от глава до пети.

„Въпреки, че „Y2K“ тенденцията е на мода в момента, да носиш новата версия на изцяло на тоалетите от деним на Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк от 2001 г. всъщност не е добра идея“, коментира „Дъ лист“.

Камерунката Денсия пък пристигна на червения килим в тоалет, вече носен от рапърката Карди Би през декември 2020 г. Кристалите, съставящи яката и украшението за глава, напомнят за също толкова претовареното облекло на камерунската певица по време на Американските музикални награди през 2022 г. Както тогава, така и сега тоалетът на звездата не оставя почти нито една част от самата нея на показ, а отвлича вниманието единствено към смущаващо големия брой кристали.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    18 1 Отговор
    Шанса Туейн прилича на Храбрият шивач , който е одрал кожата на 101 далматинци , тапицирал си е нощното гърне , и си го е нахлупила на главата ! Черната е като някаква грозна Лилит , която току-що е целунала врящият казан на Сатаната , и е получила съответното възпаление на джуките ! Най зле е горкият Мигел , неразличим от обикновен ромей от Факултето , преносващ дрехите на големите си братя !

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 тоя Мигел

    6 0 Отговор
    все едно е сменял съединител на вектрата и са му се обадили: -Айде, идвай бръже, че почна награждаването..., и е отишъл с работните дрехи!

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "тоя Мигел":

    по скоро прилича на мияч на автомивка в дъждовно време. В щатите мият по всяко време. Като по график. Глобите са солени. А Шаная е страхотна като глас.. прочувствен, дълбок. Харесвам я
  • 9 един от стадото

    0 0 Отговор
    ето и нещо и от Шаная. Трябва да си скопен да не я харесваш
    Youre Still The One
    Man I Feel Like A Woman