Last news in Fakti

8 Февруари, 2023 10:15 3 189 8

Дженифър Лопес скастри Бен Афлек на наградите "Грами" (ВИДЕО)

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • награди грами-
  • скастряне

Клиповете, които показват момента, в който Джей Ло и Бен водят напрегнат разговор, станаха хит в мрежата

Дженифър Лопес скастри Бен Афлек на наградите "Грами" (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Феновете на Дженифър Лопес са убедени, че са я видели да скастря съпруга си Бен Афлек на наградите "Грами", без да подозира, че камерите са насочени към нея. Мнозина веднага си помислиха, че той вероятно е употребил алкохол и тя му се е скарала, но други са убедени, че е трезв от години.

Клиповете, споделени в социалните мрежи, показват момента, в който Джей Ло и Бен водят напрегнат разговор, докато водещият Тревър Ноа снима сегмент от шоуто точно до тях.

Бен е заснет да прошепва нещо в ухото на Дженифър, а тя ядосано и рязко се отдръпва от лицето му.

Изражението ѝ бързо се променя, след като вижда че телевизионните камери, от предаването на живо, са насочени право към нея, и започва някак пресилено да се смее на шегите на Тревър.

TikTok беше залят с кратки видеа от момента, докато феновете продължават да обсъждат какво точно се е случвало по време на "нажежения момент".

"Дженифър Гарнър у дома сигурно яде пуканки и си мисли: "Момиче, той е твой проблем сега!", написа един последовател, шегувайки се с известната бивша съпруга на Бен.

Коментарите относно предполагаемата кавга са в ярък контраст с обобщението на Дженифър за звездната церемония, споделено в нейните социални медии.

В Instagram Джей Ло публикува: "Винаги най-доброто време е това, прекарано с моята любов, моя съпруг".

Почитател на певицата казва, че според него те са просто двойка, която клюкарства заедно и няма нищо скандално в общуването им вечерта, пише dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патурко

    8 1 Отговор
    Има ли насрочена дата за развода вече?!? За един ПрЕател питам ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мнение

    6 3 Отговор
    Бивш алкохолик Няма! Алкохолизмът е до гроб! Бягайте далеч от алкохолиците! Те са непоправими. Крият се и лъжат, че не пият.
  • 4 ха, ха

    8 1 Отговор
    Най-ми хареса коментара ...."Дженифър Гарнър у дома сигурно яде пуканки и си мисли: "Момиче, той е твой проблем сега!".
  • 5 Българин

    4 2 Отговор
    И тази одъртя, какво и да се конти си е стара чанта.
  • 6 байчо

    3 4 Отговор
    Бенчо гледа като прецицало маче,явно алкохола му е дошъл в повече.
  • 7 Соваж бейби

    6 1 Отговор
    Всички звезди са много фалшиви и в последствие им става навик и с близките около тях.Скучен и досаден живот ,плюс онзи алкохолик не и завиждам.Добре че имат много участие по телевизия,филми...иначе трябва се пердашат от сутрин до вечер ако им се наложи всеки ден да са заедно.
  • 8 Опааа

    1 0 Отговор
    Божидарооооооо! Клюкаркооооо! Нищо тревожно не се вижда! Не си измисляй мисиркооооо!