Last news in Fakti

9 Февруари, 2023 11:32 3 223 8

Наум Шопов си къса нервите заради изтървана роля във "Войната на буквите"

  • наум шопов-
  • роля-
  • водещ-
  • актьор-
  • войната на буквите-
  • баян

Именно наследникът на Христо Шопов е трябвало да изиграе Баян в сериала на БНТ

Наум Шопов, който стана популярен в ролята си на д-р Тасев в "Откраднат живот", е трябвало да изиграе и ролята на Баян в сериала "Войната на буквите" по БНТ. Това разкри внукът на легендарния Наум Шопов и син на Христо Шопов.

"Наистина имах подобен разговор. В периода на снимките обаче вече имах поет ангажимент, затова и не продължихме по-натам", сподели Наум, който съвсем скоро отново ще гледаме като водещ в предаването "Ергенът" по Би Ти Ви.

Именно заради това се налага Шопов да откаже предложението на екипа, предава "България Днес".

Снимките на най-нашумелия в момента роден сериал започнаха в разгара на месец юли. Тогава студията на "Ню Бояна" се превърнаха в средновековни крепости, а младият Даниел Върбанов тръгна по следите на изгубените древни български букви. Още с появата на първия си епизод "Войната на буквите" предизвика коментари от противоречиви мнения, а именно екранният Баян се превърна в сензация.

От друга страна, макар да не е професионален актьор, Наум Шопов натрупа солиден опит на снимачната площадка. След няколко заснети сезона на "Откраднат живот" и изявата си на водещ, той грабва вниманието на екипа на продукцията, в която участват големи имена като Захари Бахаров и Теодора Духовникова.

Бързо обаче се разбира, че съвместна работа е невъзможна. Наум има подписан договор, а снимките на предстоящия сезон на шоуто за необвързани започват в края на лятото в Турция.

"Тогава ме хвана яд, сега още повече", не крие Шопов и признава, че е фен на сериала. Гледал е всички епизоди и не разбира вълната от критики и свръхвисоки изисквания към заснетата продукция, която според него е заснета на много високо ниво.

"Екипът ни желае да направи един съвременен поглед към миналото. Чрез актьорската игра и чрез начина на снимане ще успеем да направим сериала леснодостъпен за аудиторията и ще разкажем историята в дълбочина", сподели режисьорът Виктор Чучков в началото на снимките. След трети епизод като режисьор освен Чучков се включи и Зоран Петровски.

Според сценаристката Теодора Маркова ролята на Баян е водеща от самото начало, затова от особено значение за екипа е било кой ще се въплъти в нея. След като откриват младия Даниел Върбанов, продуцентите бързо се убеждават, че той е най-подходящият.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На тоя Недоносения

    24 0 Отговор
    Що не му казват ЧЕРЕПА!? Много гнусно същество!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 плюс минус

    25 0 Отговор
    Добре е, че са избрали малко познат актьор за ролята на Баян.
    Сериалът има доста минуси, но Даниел Върбанов прави прекрасен образ, истински, .
  • 4 Трябва да се радва

    17 4 Отговор
    Такава излагация и идиотия не е правена от години,но като се знае кой е начело на "б"нт,изобщо не е изненада
  • 5 Стършел

    14 2 Отговор
    Този сериал наистина остава някакъв горчив привкус-недоизпипан, малко чалгарски лъх. Гаче ли е наблегнато на печалбата. И представата за евтин екшън, а не за истински.
  • 6 мани мани

    18 1 Отговор
    тоз бездарник не става! добре, че не са го взели, че щеше да развали продукцията! сегашното момче е идеално - невероятен е! ударили са в десятката с него! не е можело да изнамерят по-добър от него! всички актьори са топ! аз съм киноман разбирач! изгледал съм толкова много филми, че видео рекордера се счупи накрая след 15г. въртене! ... на компа съм изгледал още пойче филми, а и едно време не излизах от киносалоните :) сериала кърти!
  • 7 ами,

    18 0 Отговор
    Наум Шопов - внук е пълен некадърник. Дори за водещ на долнопробно риалити като "Ергенът не става.Няма никакви актьорски заложби още по-малко харизмата на дядо си и баща си.Лежи на тяхната слава иначе е абсолютно дърво.
  • 8 Това менте

    11 0 Отговор
    Това менте доктор се изживява като инфлуенсър и актьор единствено заради фамилията си. Завърши медицина и набързо разбра, че там пари за млади специалисти няма, но за сметка на това много стрес и нерви и се преориентира към светския живот и връзките си. Така е не всеки става за хирург в реалния живот, това не ти е измислен сериал.