Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 09:51 3 083 10

Юлиан Вергов с Алекс Сърчаджиева в Деня на влюбените

  • юлиан вергов-
  • алекс сърчаджиева-
  • пловдив-
  • представление

Днес двамата актьори ще играят "С гръб към залеза" в Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив

Името на Юлиан Вергов напоследък много често присъства в медийното пространство като основен заподозрян за престъплението срещу колежката му Диана Димитрова. Тя се ожали, че е била брутално пребита на снимачната площадка на "Откраднат живот" от свой колега и макар все още да не е назовала името на насилника, достоверни източници посочиха Вергов за отговорен синините по лицето ѝ.

Самият той все още не е коментирал тази тема, но очакванията на всички бяха, че с кариерата му е свършено. И ако бяхме в чужбина, вероятно това щеше да се случи, но понеже сме в България, като че ли и рейтингът му се вдигна. Оказа се, че актьорът ще празнува 14 февруари в компанията на своята колежка Александра Сърчаджиева, която остана вдовица преди 4 години.

В Деня на влюбените Юлиан Вергов ще играе в "С гръб към залеза" в Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив. В театралното представление се включват още Александра Сърчаджиева, Ива Тодорова и Петър Антонов.

Това е спектакъл, който разказва две различни любовни истории през погледа на всеки един от участниците в тях. Действието ще срещне публиката с четирима герои - професионален готвач със собствен ресторант и телевизионно шоу, неговата асистентка, по която той е силно увлечен, световно известен пианист и писателка на книга-бестселър (за провалената връзка между нея и пианиста). Благодарение на новата книга, съдбите на четиримата се преплитат. Те започват да общуват и споделят всичко, което всеки един от тях смята за истина и за свои емоционални права, за които настоява и горещо брани. Именно това ражда нелепи, неудобни, красиви и вълнуващи ситуации и мечтания.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахахахахахах

    7 1 Отговор
    и тоя път ано ще има бой нека “пострадалата” да каже веднага а не когато започне да и загива кариерата на нещо си там известно че не се старя да ти помня коя каква се изявява…
  • 2 Теле

    4 2 Отговор
    Дърти стееее
  • 3 да де

    4 2 Отговор
    А след вечерята за десерт порция кьотек.
  • 4 Тоя Вергов си е

    4 3 Отговор
    Баш българин явно. Задължително след ракията един кютек на жената да знае кой е началника.
  • 5 6793

    6 1 Отговор
    Не е ли странно че нито един негов колега не е застанал срещу него, напротив.Значи има нещо гнило при тази жена.

    Коментиран от #6

  • 6 абе,

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "6793":

    Има гнило в колегите му и в цялата актьорска гилдия.

    Коментиран от #7

  • 7 7733

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "абе,":

    Да,да,ама Не!Иска ти се! Като го пишеш вярваш ли си?
  • 8 Румпел Щилтсхем

    0 0 Отговор
    А бре Юле раз мацка е по-малка от теб с 10години поне.
  • 9 Желяз каменоff

    0 0 Отговор
    Е поне ши се порадваш на младото месо.
  • 10 Ама няма

    0 0 Отговор
    ли вече край мелодрамата на Дианчето, та пак индиректно напомняне за нея. Какво общо има новината за представлението с участието на Вергов в Пловдив, с тази стара случка преди повече от пет години.