14 Февруари, 2023 14:58 1 367 6

Кутия шоколадови бонбони от "Форест Гъмп" бе продадена на търг (ВИДЕО)

  • том ханкс-
  • форест гъмп-
  • реквизит-
  • продажба-
  • търг

Реквизитът е с автограф от Том Ханкс

Кутия шоколадови бонбони от "Форест Гъмп" бе продадена на търг (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Известната кутия от шоколадови бонбони на Том Ханкс от филма "Форест Гъмп" (1994 г.) беше продадена на търг за 25 000 щатски долара, предаде ДПА.

Американският франчайз "Ripley's Believe It or Not!" ("Риплис билийв ит ор нот!") придоби емблематичния за филма реквизит точно за Деня на свети Валентин.

Отбелязва се, че кутията, която е с автограф на Ханкс, тежи 650 грама, въпреки че е пълна само с около 100 грама пясък, за да не падне от скута на актьора по време на снимките.

Филмът проследява затрогващата история на Форест Гъмп, който случайно си проправя път през много от най-големите събития от края на 20-и век.

Продукцията спечели шест награди "Оскар" през 1995 г., включително за най-добър филм, най-добър режисьор, а Том Ханкс получи приза за най-добър актьор.

"Форест Гъмп" събра рекордните постъпления от 678 милиона щатски долара в световен мащаб при първоначалното си излъчване по кината.

Друг наскоро придобит сувенир от "Риплис" е личен тефтер с адреси и телефонни номера, принадлежал на мениджъра на "Бийтълс" Браян Епщайн. В него има данни за групата, както адрес и телефон на Мик Джагър.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алеко Кнс

    6 2 Отговор
    Хубава книга и хубав филм.
  • 2 Гориил

    4 7 Отговор
    От името на главния герой Форест Гъмп, ограничен и тесногръд човек, живеещ в стерилен свят, се разказва историята на неговия глупав живот.Стойността на филма е в опита да докаже, че идиотите в Америка могат да живеят в мир и да възпроизвеждат едни и същи идиоти от поколение на поколение безнаказано.

    Коментиран от #5

  • 3 Винкело

    2 3 Отговор
    С голям кеф си го гледам този филм отново и отново на всеки 3-4 години. Статията ме подсеща, че пак му е дошло времето.
  • 4 Гориил

    2 2 Отговор
    Само в държава, която използва архаични методи за измерване на тегло, обем и разстояние, могат да се появят такива уникални изроди.
  • 5 ШЕФЕ,

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гориил":

    В ДРУГ коментар
    Пишеш ЧЕ си БИЛ
    В двучасово
    Задръстване в
    МОС.КВА И ГЛЕДАШ КИТАЙСКИ автомобили
    Е ТОВА Е ИДИОТСКО,БЕ(........19+........)💩
  • 6 Гост

    1 1 Отговор
    Един задръстен роман и филм за един идиот .