Last news in Fakti

16 Февруари, 2023 11:19 1 789 0

Бременната Риана блесна на корицата на Vogue заедно с A$AP Rocky и сина им (СНИМКИ)

  • риана-
  • корица на списание-
  • vogue-
  • a$ap rocky

Певицата изглежда повече от добре в секси черна рокля на Chanel

Бременната Риана блесна на корицата на Vogue заедно с A$AP Rocky и сина им (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

След бляскавата си изява на полувремето на Super Bowl в неделя, 34-годишната бременна певица на „Umbrella“ беше обявена за мартенска звезда на корицата на британския Vogue.

Позирайки с партньора си A$AP Rocky и тяхното бебе, чието име все още не е разкрито, Риана изглежда повече от добре в секси черна рокля на Chanel с висока цепка, пише iwoman.bg. Тя крачи уверено пред рапъра, който носи кожена жилетка и кожени панталони, държейки сина им, облечен в миниатюрна пелена Chrome Hearts - за готическия момент на семейството.

View this post on Instagram

A post shared by Amanda Hirsch (@notskinnybutnotfat)

След като втората ѝ бременност беше оповестена публично по време на Super Bowl, феновете несъмнено са нетърпеливи да видят повече от смелите ѝ „бременни“ тоалети. Ето какво каза самата певица.

„Обличането по време на бременност е супер забавно, черешката на тортата. Но обличането след раждане - какво, по дяволите, правиш тогава? Седмицата, в която се прибрах от болницата – не съм обличала нищо освен анцузи и суичъри. Всички дрехи са ти или малки, или големи. Просто чакаш, за да не се озовеш с толкова много нови дрехи, които няма да носиш после...“


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА