Last news in Fakti

16 Февруари, 2023 13:31 4 008 5

Проговори китаристката, спрягана за любовница на Машин Гън Кели

  • machine gun kelly-
  • машин гън кели-
  • любовница-
  • китаристка-
  • меган фокс

Представители на Софи Лойд категорично отхвърлиха предположенията за връзка между нея и МГК

Проговори китаристката, спрягана за любовница на Машин Гън Кели - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Софи Лойд, китаристката на Machine Gun Kelly, отхвърли всички слухове, че има нещо общо с нашумелите напоследък проблеми с годеницата му Меган Фокс.

"Софи Лойд е професионален музикант, който ненужно е въвлечен в медиите въз основа на безпочвени обвинения, отправени от социалните медии", се казва в изявление на мениджмънта ѝ до Page Six.

"Всякакви предположения, че тя някога е действала непрофесионално или е излязла от връзката си, са неверни", продължават те. "Неуважително е към нея като жена изпълнител и е лоша журналистическа практика да се съобщава нещо друго."

Наскоро Лойд отпразнува петгодишнината от връзката си с приятеля си Кристофър Пейнтър и във вторник, за Деня на влюбените, публикува снимка с него на стори в Инстаграм.

През уикенда MGK и Фокс попаднаха в заглавията на медиите, след като тя изтри всички негови снимки от Инстаграм профила си, а след това сподели изображение, на което се вижда как подпалва кошче с различни предмети.

"Можеш да усетиш вкуса на нечестността, тя е навсякъде в дъха ти", написа тя под кадрите - цитат от песента "Pray You Catch Me" на Бионсе. Песента е от албума ѝ от 2016 г. "Lemonade", в който тя възпява предполагаема изневяра на Джей-Зи.

Фен на Меган коментира: "Той вероятно е бил със Софи", на което тя отговори: "Може би аз съм била със Софи".

По-късно тя нацяло изтри профила си в Инстаграм. Двамата обаче бяха забелязани заедно в Деня на влюбените в Лос Анджелис, а преди това папараци ги заснеха как напускат офиса на брачен консултант.

Фокс и MGK се сгодиха през януари 2022 г., като за първи път се срещнаха на снимачната площадка на филма на Рандал Емет "Midnight in the Switchgrass" през март 2020 г. Двамата оповестиха публично своя романс през юни същата година.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    9 0 Отговор
    Кифльоци.....
  • 2 цербер

    0 0 Отговор
    "Софи Лойд е професионална музикантка, която ненужно е въвлечена в медиите въз основа на безпочвени обвинения, отправени от социалните медии."-се казва в изявление на мениджмънта ѝ до "Page Six".
  • 3 Вазле космоса

    3 0 Отговор
    Ежеминутно правя връзка чрез телефона с космоса и сащ , тайните ложи са мои приятели прякора ми е Васка космоса
  • 4 Лорд Минчу

    5 0 Отговор
    Щом не е китаристката значи е татуистката, келавия си е келав 😅
  • 5 Аз пак

    1 0 Отговор
    да си кажа, че този дългия не прилича на мъж, не прилича на нищо. Пълна отврат. Колко трябва да се мразиш, за да спиш с това?