Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 16:12 3 111 0

4 зодии позволяват на родителите си да влияят на връзката им

  • зодии-
  • астрология-
  • родители-
  • връзки-
  • вмешателство

Допускането на вмешателство във връзката от страна на свекъри и тъстове може да повлияе негативно на романтичните отношения в двойката

4 зодии позволяват на родителите си да влияят на връзката им - 1
Снимка: Shutterstock

Има личности, за които е много трудно да се дистанцират от своите родители, дори когато вече са създали свое собствено семейство. До някаква степен те се притесняват, че могат да бъдат отхвърлени, ако заемат позиция срещу близките си. Обикновено този тип хора никога не успяват да установят ясни граници с членовете на семейството си, което в крайна сметка може да усложни доста личния им живот.

Тези хора може да са твърде привързани към единия си родител (ако са отгледани само от него), да са зависими финансово от роднините си или да им се чувстват длъжни по някаква причина. Има няколко зодиакални знака, които са склонни да се чувстват по-несигурни в любовта и те по-често се обръщат към родителите си за подкрепа и утвърждаване, което пък по-скоро води до семейна драма.

Обикновено допускането на вмешателство във връзката от страна на свекъри и тъстове може да повлияе негативно на романтичните отношения в двойката, пише Tialoto.Партньорите всъщност не осъзнават, че това вмешателство от страна на родителите им почти винаги има отрицателно въздействие върху личните им взаимоотношения.

А ето и кои 4 зодии най-често позволяват на родителите си да се месят във връзката им:

Телец

Поради желанието си за стабилност, надеждност и силно чувство за сигурност, за Телците понякога е голямо предизвикателство да се дистанцират от своите родители, след като вече са самостоятелни и в сериозна връзка. Хората от този знак най-често позволяват на най-близките членове на семейството си да влияят на връзката им, а и на избора им за партньор като цяло. Телците по-често биха застанали на страната на родителите си, ако между тях и партньора им възникне конфликт. По този начин те искат да покажат уважение към дома, в който са израснали и към хората, които са ги отгледали, въпреки че това може много да нарани сърцето им. Истината е, че Телците най-трудно могат да поддържат здравословен баланс в отношенията между родителите и половинката си, така че всички да са доволни, и най-често попадат в ситуацията да се намират „между чука и наковалнята“.

Близнаци

Близнаците са известни със своята гъвкавост, адаптивност и комуникативни умения. Но те могат да имат проблеми с формирането и спазването на сериозни ангажименти, което най-много ги спъва в мисията им да се отделят напълно от семейството, в което са израснали и да създадат и/или организират свое собствено семейство. Още при първия възникнал конфликт между половинката им и техните родители (дори да е лек), Близнаците вече усещат натиск и се чувстват притеснени и притиснати от обстоятелствата. В такъв момент те по-скоро искат да напуснат „престрелката“ възможно най-скоро. После ще застават ту на страната на единия лагер, ту – на другия, без да могат да си изберат ясна позиция. За тях е трудно да намерят баланс между семейството и връзката си поради това, че все им се струва, че другите ги атакуват от засада.

Дева

Семейната драма в живота на Девата от страна на родителите ѝ може да се прехвърли в нейните романтични отношения, засягайки динамиката между нея и нейния партньор. Например ако в семейството на Девата е имало изневяра, много е възможно тя да пренесе този погрешен модел в собствената си връзка или пък да страда от огромна ревност. Като перфекционист и аналитичен знак, Девите може да имат твърде големи очаквания както към себе си, така и към половинката си. Затова, ако родителите на Девата изпитват напрежение помежду си, това понякога може да накара Девата да стане прекалено ангажирана с техните проблеми и да внесе този стрес в собствената си връзка. Склонността на хората от този знак да бъдат прекалено критични към всичко, може също така да ги накара да виждат твърде много негативите във връзката си, вместо да се фокусират върху позитивите ѝ.

Скорпион

Скорпионите също могат да бъдат повлияни от драмите между собствените си родители в отношенията си със своя партньор. Личностите от този воден знак са известни със своите силни емоции, с дълбоко вкоренените си страсти и със силното си чувство за лоялност. Именно последното може да ги затрудни да се дистанцират от влиянието на родителите си. При конфликт между родителите на Скорпиона и неговата половинка, той по-скоро ще намери начин да установи мир възможно най-бързо, но няма да се застъпи за партньора си, понякога пренебрегвайки чувствата му. Хората от този знак трябва да се опитат да предприемат стъпки за ефективна комуникация с партньора си и да поставят ясни граници между новото си семейство и своите родители, ако искат да предпазят връзката си от бъдещи семейни драми.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА