17 Февруари, 2023 17:19 3 610 15

Митове за жените, в които мъжете все още вярват

  • жени-
  • мъже-
  • митове

Колкото и да им се иска на мъжете, жените не ходят голи вкъщи или само по еротично бельо

Митове за жените, в които мъжете все още вярват - 1
Снимка: Shutterstock

В мъжкото съзнание все още съществуват митове и легенди за жените, които отдавна вече не са актуални. Колкото и да им се иска на мъжете, жените не ходят голи вкъщи или само по еротично бельо, просто защото не е удобно!

Ето кои още „древни“ митове обикалят в мъжкото съзнание:

Мит 1: Жените отчаяно искат сватба!

Не е вярно, разбира се! Мъжете така и не разбраха, че жените всъщност искат любов, вярност и подкрепа. Сватбата е само допълнение към общата картинка, един хубав празник на любовта. Но нищо повече и не на всяка цена.

Мит 2: Жените си фантазират за други жени.

Съжаляваме, господа, но пак ще ви разочароваме. Жените не обичат еротични фантазии, които включват други жени, освен ако не са с хомосексуална ориентация, пише trafficnews.bg. Как може мъжете все още да вярват, че жена ще пожелае да има в леглото си дамска конкуренция. Никога, дори и само в мечтите им!

Мит 3: Жените искат да имат много деца.

Поредният мит, който няма нищо общо с реалността. Много често дори мъжете са по-активната страна, що се отнася до бъдещите наследници. Мъжете, веднъж „бракувани“, мечтаят за голяма къща, с двор и няколко тичащи дечица. Жените по-често ги обливат топли вълни, като се сетят за мъките и болката при раждането, дори само на едно дете, какво остава за 3-4?!

Мит 4: Жените ходят голи вкъщи или по секси бельо.

Може би един от най-разпространените и любими митове за жените. Но отново ще трябва да разбием мъжките илюзии, защото най-често жените се размотават вкъщи по анцуг или халат, къси панталонки е по-възможно, но не и по секси нощничка. Всяка жена търси вкъщи да ѝ е уютно и удобно, а секси бельото остава само за среднощните подвизи.

Мит 5: Жените ходят групово до тоалетната... за да си говорят за теб!

Може да ви се иска, господа, но отново не е вярно. Жените ходят най-често по няколко в тоалетната, за да си разменят гримове, за да си клюкарстват (но за други жени или мъже в заведението), но не и за партньорите, с които са в момента.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жените

    27 4 Отговор
    Отчаяно искат сватба , а отчаяните жени лъжат , че не искат сватба !

    Коментиран от #2

  • 2 Освалдо Риос

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "Жените":

    Искат апартамента на свекървата.
  • 3 Сега........нека кажа АЗ!

    8 13 Отговор
    Факти, не ви знам бройките, но аз имам изключително много. Почвам с една от точките:Жените не си фантазират за друга жена. Женен съм 3 пъти. С първата сме правили тройки, и хич не и беше гузно после. Третата имаше фетиш да правим тройка с жена, но тя да командва оная какво да ми прави. Втората беше против, докато се разведохме, а след като се ожених за третата искаше новата да и сяда на фeйca, само и само да е с мене. Така че, тука имате мину. Прави сте. Жените не ходят по бельо в къщи. Абсолютно всички жени(ще кажа десетки, за да не кажа стотици, защото просто няма да повярвате докато са с мен ходят чисто голи. Точно като мен. Изключение е когато детето ми е при мен. И последното. Жените наистина ходят групово до тоалетната. Или за да се посъветвате за тези които ги свалят, или за да изшмърат по една линия за"кураж"

    Коментиран от #4, #11

  • 4 Оп, да добавя

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "Сега........нека кажа АЗ!":

    За тройките съм описал само за жените ми. За останалите(приятелки, колежки, дискотечни, рускини на почивка, няма да ви стигне меморито, за да ви разкажа, даже накратко.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Адам Хилтън

    7 1 Отговор
    Искат равенство с мъжете - тва е най-безумният мит.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 джедай

    4 2 Отговор
    Моята си хойка гола из къщи,като си събира бельото и дрехите ни за пране. -Ох,ами кажи ми,какво да облека,като нямам?!, и ме хвърля в тъча,а като й отвориш гардероба,ще се изгубиш. Миналия месец й накупих бикини,чорапогащници,рокли,джинси,обувки и блузки,и пак няма и няма с какво да се облича.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Статията

    2 3 Отговор
    е точна, но със сигурност имат още заблуди глупавите мъже (умните са друга работа, но са рядкост). И НЕ - не искам да се омъжвам, не съм луда, че да се заробвам. Свободата е по-важна от любовта.
  • 13 въпросче

    3 1 Отговор
    Нали някакви "учени" бяха наскоро се изцепили в ефира,че всички жени по света били бисексуални?!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.