Last news in Fakti

2 Септември, 2013 17:07 10 199 0

8 съвета как да направим дома си по-уютен

  • дом-
  • съвети

Няколко лесни стъпки за по-приветлив дом

Домът е много специално и важно място за всеки. За да се чувствате добре в него трябва все пак да полагате някакви минимални усилия – дали ще чистите, подреждате, дали ще трупате джунджурии по рафтовете или ще се придържате към минимализма е лично ваше решение. Ето няколко съвета как да се почувствате добре у дома без да си давате много усилия.

Индивидуализъм – няма по-хубаво място от дома и вашия дом трябва да е отражение на вашата истинска същност. Оставете своя собствена следа в декорацията на стените, мебелите, завесите. Може да не е последен писък на модата, но си е ваше!

Цветовете – някой обичат да използват само един цвят за една стая други пък обличат шареното. Но независимо от предпочитанията ви, най-добре е да стойте в златната среда, т.е. постигнете хармония.

Уют – не разхвърляйте или не подреждайте оставете нещата да намерят собственият си облик, но независимо от всичко трябва да ви харесва как изглежда всичко около вас.

Стените – не покривайте повече от 70% от повърхността на стените. Дайте им възможност да дишат, а и на вас самите.

Наблягайте на любимите неща – поставете предметите, които най-много обичате и искате да покажете, на нивото на очите.

Раздвижете нещата – разположете снимките или картините на различни височини, така ще получите доста приятен ефект едновременно на хаос и на подреденост.

Рамки и картини– рамките на картините трябва да са в тон с основния цвят на стаята и да не привличат вниманието повече от самата снимка или картина.

Направете дома си по-голям – поставянето на големи огледала създава илюзия за двойно по-голямо пространство и разбира се повече простор. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА