21 Февруари, 2023 12:14 1 550 1

Адел и Ед Шийрън отказаха участие в коронацията на Чарлз III

  • адел-
  • ед шийрън-
  • коронация-
  • принц чарлз-
  • концерт-
  • отказ

Списъкът на артистите, които могат да участват в галаконцерта, който ще се състои в рамките на тридневния празник, е съставен от самия крал

Адел и Ед Шийрън отказаха участие в коронацията на Чарлз III - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Стана ясно, че британските певци Адел и Ед Шийрън са отказали участие в концерта по случай коронацията на крал Чарлз III. Според Daily Mail кралят "е бил разочарован" от отказа им, предава БГНЕС. Коронясването ще се състои на 6 май тази година. Списъкът на артистите, които могат да участват в галаконцерта, който ще се състои в рамките на тридневния празник, е съставен от самия крал.

Предполага се, че натовареният график на артистите е причината за отказа от участие. Ед Шийрън наистина има планирано представление в Тексас в навечерието на коронацията. За гастроли на Адел по същото време не се знае нищо.

Хари Стайлс също беше в списъка с артисти, чиито изпълнения кралят иска да види. Не се уточнява дали Стайлс се е съгласил да участва.

По-рано стана известно, че „Спайс гърлс” в пълен състав също могат да излязат на коронацията на Чарлз III. Те не са се появявали заедно от 2012 г., когато излязоха на сцената по време на церемонията по закриването на Олимпиадата. В същото време Виктория Бекъм по-късно отказа да говори, позовавайки се на голямата си заетост. Все още не е известно дали тя ще излезе на сцената този път.

Друг проблем, свързан с коронацията, който напоследък се обсъжда в медиите, е присъствието на най-малкия син на краля принц Хари на церемонията. След излизането на скандалните мемоари, в които херцогът на Съсекс говори за живота в кралското семейство, Хари поиска баща му и брат му да се извинят на него и съпругата му Меган Маркъл.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така де

    5 0 Отговор
    Кой го брои за нещо тоз Камил?