Last news in Fakti

22 Февруари, 2023 10:57 2 849 1

Холивудска звезда е в критично състояние след мозъчна аневризма

  • том сайзмор-
  • аневризма-
  • аневризъм-
  • безсъзнание-
  • болница-
  • критично състояние

Том Сайзмор е бил намерен в безсъзнание в дома си

Холивудска звезда е в критично състояние след мозъчна аневризма - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Холивудският актьор Том Сайзмор е откаран в болница в критично състояние, след като е открит в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис.

Според CNN актьорът от "Спасяването на редник Райън“ е получил мозъчна аневризма. Говорителят му Чарлз Лаго заяви, че семейството му е било информирано, но няма повече информация за състоянието на актьора, предаде БГНЕС.

Том Сайзмор е известен с участието си в редица филми, получили одобрението на критиката в средата на 90-те години и началото на 2000 г., сред които криминалният трилър на Майкъл Ман "Жега“, "Родени убийци“ и "Блек Хоук“.

Наред с филмовата си актьорска дейност Том Сайзмор участва в голямо разнообразие от телевизионни програми, често като самия себе си. По-специално, той участва в няколко сезона на "Celebrity Rehab“, заедно с легендата на НБА Денис Родман и музиканта Макензи Филипс.

Възможно е настоящите му здравословни проблеми да са свързани с предишната му история на злоупотреба с наркотици или да са се изострили от нея, но засега не е известно дали това действително е така.

Макар, че през последните години калибърът и значимостта на ролите на Том Сайзмор до голяма степен намаляват, той все още е смятан за един от най-добрите актьори на своето поколение и за определящ актьор на 90-те години. Още през 1989 г. в "Роден на четвърти юли“ той се изправя рамо до рамо с Том Круз в една от най-известните си драматични роли и често е изтъкван като акцент в толкова различни филми като уестърна на Кевин Костнър "Уайът Ърп“ и научнофантастичния филм на Вал Килмър "Червената планета“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ген. Гурко

    10 1 Отговор
    Голям пич. Дошъл е от улицата. Дано се оправи напълно.