Last news in Fakti

22 Февруари, 2023 11:15 1 098 0

Остин Бътлър разкри странен ритуал на Куентин Тарантино

  • остин бътлър-
  • куентин тарантино-
  • ритуал-
  • снимачна площадка

Звездата от "Елвис" направи разкритието по време на участие в токшоуто "Горещи“

Остин Бътлър разкри странен ритуал на Куентин Тарантино - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Куентин Тарантино има интересен ритуал на снимачната площадка за актьорите и екипа си, разказва Остин Бътлър. Когато иска да заснеме някоя сцена отново, режисьорът казва: "Ще направим още една. Знаете ли защо?" В отговор всички крещят: "Защото обичаме да правим филми!" Звездата от "Елвис" направи разкритието по време на участие в токшоуто "Горещи“.

Бътлър, който е работил с Куентин Тарантино по филма "Имало едно време в Холивуд", заяви, че ритуалът първоначално го е изненадал. "Първият път, когато си там, не си в час". Но всички - от операторите до звезди като Брад Пит и Леонардо ди Каприо - с удоволствие се подчиняват, обяснява младият актьор. Въпреки че звучи като забавна приумица от страна на известния режисьор, всъщност служи на по-голяма цел.

Според Бътлър много продукции могат да се чувстват забързани и неприятни. Но ритуалът на Куентин Тарантино напомня на всички, че правенето на филми е забавно. "Има снимачни площадки, които са толкова стерилни, където хората са просто на работа, а ти се опитваш да създадеш нещо, което ще дадеш на света", обяснява Остин Бътлър.

Но при Куентин Тарантино целият процес е много по-радостен. "Той просто променя настроението в стаята", казва Бътлър за ритуала. "А следващия път, когато се случи, ти си в него." И точно по този начин всеки нов член - от актьорите до екипа - става част от племето, защото всички те обичат да правят филми.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА