Last news in Fakti

22 Февруари, 2023 11:58 4 393 27

И Славея Сиракова се оплака от ужасяващ тормоз от страна на съседи (ВИДЕО)

  • славея сиракова-
  • тормоз-
  • съседи-
  • съседски скандал-
  • съседски сблъсък

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева показа и назова ясно хората, от които страдат тя и съседите ѝ

На фона на трагичните случаи, резултат от съседски свади, на които обществото у нас става свидетел през последните месеци, Славея Сиракова - голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея, реши да не мълчи и да не крие нищо, но съвсем публично се оплака от съседите си. По думите ѝ тя, както и други съседи, са подложени на тормоз от позната на публичността двойка, като не скри лицата и имената им.

Ето какво сподели Славея:

"Насилието не трябва да поражда насилие, а СПРАВЕДЛИВОСТ!

Искам съседи приятели, а не терористи!

Това видео е компилация от малко от многото моменти на абсолютно неоснователен и системен тормоз към мен, съседите ми, децата ни и дори портиера ни, който е изклюително добър, услужлив и скромен човек. Тормоз оказван ежедневно от едни конкретни наши съседи мъж (лекар) и жена (служител на МВР), защото смятам, че такива ситуации не е редно да бъдат пренебрегвани!

Пиша от мое име, но и от името на моите съседи, които считам и за приятели и вярвам, че никой не е длъжен да живее в тормоз и страх! Вярвам също така и в държавните институции, към които сме се обърнали многократно вече повече от година!

Лицата Диана Атанасова, която е служител на МВР и нейния съпруг Юлиян Моллов, лекар, очевидно лишени от морал, етика, човечност, елементарна любов и нежност са преминали от много време всички граници на адекватно поведение!!! Никой не е длъжен да търпи такова отношение, системно да е заплашван без причина и да живее в страх.

Да си МЪЖ и да заплашваш и ругаеш жена с най-грозните и гнусни обиди е недопустимо. Да си БАЩА и да наричаш дете момиченце "к*рва" и всякакви други отвратителни неща, защото те е попитало защо обиждаш така майка му е просто отвратително.

И това дори не са собствените му жена и деца, а моя съседка и детето ѝ.

Когато имаш проблеми със себе си не е решението да ги прожектираш върху околните!

И това са само няколко примера от безкраен списък от обиди и заплахи!

Незнайно защо, тези хора живеят с идеята, че държавата работи за тях и безнаказано могат да безчинстват.

Нося отговорност първо за дъщеря си, за себе си и разбира се за хората около мен, и в този ред нито аз, нито съседите ми ще оставим нещата да продължат по този начин!

Искам също да благодаря на всичките ми приятели, семейство, съседи и всички хора, които ни и ще ни окажат подкрепа!

Аз не искам и няма да живея по този начин!"


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да попитам само

    35 7 Отговор
    Това Майкъл Джексън ли е на снимката

    Коментиран от #3

  • 2 от извора

    26 5 Отговор
    Пази Боже сляпо да прогледне...
  • 3 Хайде сега:)

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Да попитам само":

    Много по-убава е от Илианчето.…..на си криви Душата:)
  • 4 Дедо Грую

    24 5 Отговор
    Тъй, тъй. За да няма разправии, всички пак у село. Два метра дувари между дворове и къщи с дебели зидове. Нищо да не чуе и виде.
  • 5 кокодрил

    17 4 Отговор
    язе не искам да имам грозни комшийки
  • 6 Ти си

    15 16 Отговор
    Офффф , принцесата - ...Аз не искам и няма да живея по този начин!" .,.ами изсели се или свиквай !
    Стотици хиляди семейства у нас живеят така и не се оплакват а сами намират решение на проблема - някои дори доста радикални .......
  • 7 000013

    21 3 Отговор
    Ей облещената, намери двама батки дай им по хиляда лева и проблема ти е решен
  • 8 Варненец(натурализиран).

    18 1 Отговор
    За ЖК Люлин ли става въпрос. Не знаех че има портиери в Панелните блокове.
  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    20 0 Отговор
    Всеки страда.Затова едно време хората са живеели в къщи с дворове.И там не е сигурно,че няма да ти дойде ......,но е по-добре.Нас са ни атакували вербално......като директно са ни заплашвали и са искали смърта ни......И какво от това???Да се връзвам на това,значи да забравя основната цел,а то е да преодолеем рака,нападнал синът ни.Тази,която ни атакува е загубила син и е развила с времето психо-заболяване,но никой не лекува различните видове шизофрении.
  • 10 TV Бобов дол

    20 6 Отговор
    Само да попитам с какво право от Факти публикуват имената на хората ? Ами ако това се окаже клевета или по една и друга причина лична вендета? Какво правите тогава ако ви се заведе дело за защита на личните данни ?
  • 11 Ром Бакарди

    9 2 Отговор
    Има лесну....да кажи на тейку си, чи аман-заман некви из.ру.ди. саседи праят уйдурми и прублеми, той ша свика най-твардоглавити и упасни ултраси на Левски, ша напраят идно шествие-митинг пред апартаментат на тез двамата агресори, ша фърлят някулку димки, и докат пушека са разнася-ша упердашат тез двамата, колкуту да не е без хич. И ша са упрай убстановката.
  • 12 Aлфа Bълкът

    13 5 Отговор
    Тази ако ми е съседка, ще я съдя, че ме тормози с външния си вид 👹.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Рон Джеръми

    14 2 Отговор
    Каня Славея да участва в мой филм , ще извикам и Диана Габровска

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Признавам

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Рон Джеръми":

    Признавам,Браво.....ама включвай ср по-бързо Смех да има това е идеята
  • 16 Така де .....

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Рон Джеръми":

    Включвай първо този от многото обитаващи глъвътаТи, Pliseee Xм...така ли беше на кравешки?
  • 17 ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА

    2 2 Отговор
    ПРАВА Е МОМИЧЕТО ЗА,ВСИЧКО И ВСИЧКИ,ЗАТОВА ЗА,МЕН НИЩО НЯМА СМИСЪЛ ВЕЧЕ,ЗАТОВА СЪМ СКУЧНА ХИПАРКА И НИХИЛИСТИЧНА ОСОБНЯКОВА ,,,,,В ГОЛЯМА ДЪЛБОКА ДЕПРЕСИЯ,,,,,,
  • 18 Соваж бейби

    8 2 Отговор
    Не пише къде живее ,по описаното предполагам блок ,кой я е карал да купува такова нещо?В блоковете е така от как са направени още първите кооперации .Това е като затвор със свободен режим ,много хора набутани на едно място като риба в консерва ,различни характери някой не много добре психично и няма как да сложиш надзирател с пръчка нали ,превъзпитатели всеки е прав за себе си ?!Освен да се назначава доктор с хапчета в партерния етаж сутрин и вечер да им дава сиропи ,хапчета,чайчета на всеки според това което заслужава и изтерзвително с заглушителни стени когато се оправят пи я н ки те може да се прибере в къщи така няма да събужда и комшиите.Който иска спокойствие да си купи къща с високи огради .

    Коментиран от #19

  • 19 Aлфа Bълкът

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "Соваж бейби":

    Недей бе, ще свалиш цената на панелките, хората тъкмо им надуха цените!

    Коментиран от #21

  • 20 От Лондон

    15 0 Отговор
    Понеже не следя редовно живота на “елитните”, ми е чудно, защо това момиче се тормози да живее в блок? Преди време в списание попаднах на статия за къщата на родителите и. Голям разкош в обзавеждането, италианско, по поръчка. Вътрешен и външен басейн, къщата разположена като в гора, личен параклис, прекрасна градина. Толкова ли нямат място да приютят дъщеря си? Също имат баровска къща в Богров, странно?

    Коментиран от #22, #25

  • 21 Соваж бейби

    9 2 Отговор

    До коментар #19 от "Aлфа Bълкът":

    Там е проблема на хората не само в България.Виждала съм глупаци в предаването на Stéphane Plaza недвижими имоти ,продава голяма къща на два етажа с двор 7 декара за 350 хиляди на 40 мин.от Париж и купува в Париж 55 квадрата килия в 17 сектор старо строителство за 1 милион евро дават си всички спестявания в плюс хората.Само и само да е набутано в градаката джунгла и прахоляка да не говоря за бандити,дилъри,протести,жълти жилетки ...Най лошата инвестиция е да имаш пари и да си купиш апартамент в голям град .
  • 22 Патурко

    11 0 Отговор

    До коментар #20 от "От Лондон":

    Къщата която описваш отдавна я продадоха заради хазартните дългове на Раев! Сега там е въпросната кооперация строена от Гришата към когото има дългове въпросния индивид!
  • 23 Гост

    7 2 Отговор
    Да имаш бол пари и да се навреш да живееш в големият град е престъпление....Къща с двор...това е истината....близко до града...
  • 24 Ген. Гурко

    5 0 Отговор
    Такива самозабравили се изроди трябва да се изселват.
  • 25 Колега

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "От Лондон":

    не е въпроса да се мести тя. Тя може да живее нормално където пожелае и е пожелала там. Въпросните, образовани при това диваци, не са за живеене сред нормални хора. Това е въпроса драги колега. Бай бабо да не те срещне мечка казва народа.

    Коментиран от #26

  • 26 МИНУВАЧ

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Колега":

    До някъде си прав. Но гюрултията има и край, след като се напият.
    А кое е по-лошото, шумна компания в почивните дни или непрекъснатия лай на домашните любимци из блоковете
  • 27 Потрес

    2 0 Отговор
    Не разбирам защо хората са длъжни да търпят всички идиоти с отклонения и да живеят с тях в страх какво ще направят. Изгледах видеото с участието на въпросното семейство и изпаднах в потрес от простотията и психопатията на бабата, сина и детето. Това са напълно луди хора.