Last news in Fakti

25 Февруари, 2023 13:45 2 486 12

Правят сериал по страховитата книга на Стивън Кинг - "То"

  • стивън кинг-
  • сериал-
  • то-
  • hbo max

Сериалът е с работно заглавие "Добре дошли в Дери" (Welcome to Derry) и ще бъде излъчван по HBO Max

Правят сериал по страховитата книга на Стивън Кинг - "То" - 1
Снимкa: Shutterstock

Ако попитате феновете на "Краля на ужаса" Стивън Кинг кое в творчеството му ги плаши най-много, те вероятно биха казали "клоунът Пениуайз" от страховитата книга "То". Тя по-късно е адаптирана в зловещ телевизионен филм от 90-те години на миналия век, а десетилетия по-късно - в поредица от два римейка.

Но публиката не може да се насити на този клоун убиец, така че очаквано Deadline съобщава, че "То" на Стивън Кинг официално получава предистория - сериал с работно заглавие "Добре дошли в Дери" (Welcome to Derry) по HBO Max.

Това е цялата информация, която е ясна до този момент. Все още не са обявени никакви кастинги за сериала, което означава, че не е ясно дали Бил Скарсгард отново ще вдъхне живот на Пениуайз или нов актьор ще заеме мястото му.

Стивън Кинг е развълнуван, че "историята на Дери - най-призрачният град в Мейн, продължава". И има върховна вяра в таланта на шоурънърите Анди и Барбара Мушети, които вдъхнаха живот на по-новите филми "То" (Анди беше режисьор, а Барбара - продуцент на тези филми), пише БГНЕС.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    9 2 Отговор
    Това е за детската градина,"То" е на Източният фронт..

    Коментиран от #3

  • 2 Соваж бейби

    8 10 Отговор
    Не е достаъчно тъпата му книга и флми сега и сериал така ако някой е пропуснал филма ,мързи го да чете книга ще гледа поредната американска простотия.За мотивиране на психопати !
  • 3 Соваж бейби

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хихихи..":

    Не си прав след прожекцията по кината една седмица се появиха двама психопати клоуни както по филма в нашия град единият плашише децата в парка.Другият се навъртал до училище ,напада дете за щастие по уличните камери е видяла полицията и са реагирали.Една или две години измина забравих след тъпия му филм
  • 4 ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА ,ДЕПРЕСИЯ 2015ГОДИНИ

    3 3 Отговор
    ЕЙ ТОВА,,,ТО,, ЦИРКАДЖИЙСКО ,,НА ВАСКО ЖАБАТА,,САКАМ ДА МЕ ИЗЯДЕ ЦЯЛАТА,И ХРАНОСМИЛА,,,ЧЕ ЖЕНСКОТО ТЯЛО СЪЩЕСТВО И ДУША,,ПИТАТ ПОСТЕПЕННО ЗА МЕН,,,ОЧАКВАТ МЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ВЕЧЕ,,,

    Коментиран от #7

  • 5 Волга Петрова

    4 4 Отговор
    А най-смешните клоуни са в Соловьов лайв, начело с главния.

    Коментиран от #6

  • 6 Соваж бейби

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Волга Петрова":

    Няма нищо смешно !Това са ужасите на
    Джон Уейн Гейси клоун през деня, убиец през нощта.Сериен убиец, който вдъхновява Стивън Кинг за героя на „То“.Знам историята подробно от Зак Беганс ,на Стивън Кинг е доста по глупава .Признава че убил общо 32 души. Прави карта план на жертвите , под гаража, под къщата в кухото пространство между пода и земята, ще намерите 26 от тях. Хвърля 5 от тях в реката...Сега Баганс е закупил множество картини и писма, създадени от серийния убиец Джон Уейн Гейси, докато е бил в затвора за страховитият му музей в Лас Вгас.
  • 7 тиририрам

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА ,ДЕПРЕСИЯ 2015ГОДИНИ":

    Най-много да изядеш някоя жаба ... или смок.
  • 8 Асен

    0 1 Отговор
    Готина новина и статия.
    От това имах нужда.
    Ободряващи новини.
    Че ми втръсна да слушам за крадящите интелектуална собственост алгоритми наречени A.I. с които ни заливат американските глашатай известни като Български мейн стрийм медии. Това не са журналисти, това са глашатай ,пощенски гълъби, разнасящи вестите зададени им от американските , преди от руските, господари.
    Така че тази новина е добра, стига пак да не прецакат историята и изпълнението й. Зависи кой ще е режисьора. Изцяло зависи от това. Защото например режисьора на "Зеленият Път" си беше свършил работата отлично с адаптацията на книгата. Докато адаптациите по "ТО" до момента , независимо от относително приличния актиорски състав
    (Тим Къри и Бил Скарсгар бяха чудесни ), са все слаби.
    Просто имайки предвид тенденцията на скачване и пълнометражни и сериали просто не смея да се зарадвам на новината. Но да, като цяло новината е добра.
  • 9 Асен

    1 0 Отговор
    А м/ у д-р четейки коментарите се отчайвам. Пак лъсва Българската простотия. С изключение на коментара за Джон Уейн Гейси. Въпреки че може да е истина, Кинг отрича да се е вдъхновявал от Гейси. За мен Кинг най-вече е взимал от един разказ на Клайв Баркър наречен "окото".
    Все пак създанието известно като Пени. Уай е свръхестествена сила , никой човек не би могъл да се мери с нея. Така че да, Гейси може и да е известна инспирация, но той бидейки само човек не би могъл да се мери с чудовищната сила ТО.
  • 10 ганю

    0 1 Отговор
    Глупости на търкалета
    очите на дракона бива
    останалото не

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Асен

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ганю":

    Кое са глупости?
    За мен пък скапаната политика: Русия - сащ : е глупост ама на, само с нея ни заливат.