Last news in Fakti

26 Февруари, 2023 10:25 10 342 5

Зоран Петровски и Силвия Петкова все пак сложиха край

  • зоран петровски-
  • силвия петкова-
  • раздяла

“Нещата понякога не се получават, както си ги планувал и си ги мислил”, сподели Зоран с тъга

Зоран Петровски и Силвия Петкова, които имат 6-годишен син Сива, все пак сложиха край на връзката си. Повече от година отношенията между победителя в миналогодишния шести сезон на риалитито „Сървайвър" и актрисата изглежда са били на приливи и отливи, преди в крайна сметка да преценят, че е най-добре да се разделят.

“Нещата понякога не се получават, както си ги планувал и си ги мислил”, сподели Зоран с тъга. За трудните моменти във връзката на Петровски, който е режисьор сериала “Войната на буквите” по БНТ заедно с Виктор Чучков, и актрисата се разбра през пролетта на миналата година. Тогава в последния епизод на предаването “Сървайвър: Скритият идол”, което е заснето по-рано, Зоран не сдържа сълзите си, когато прочете писмото от жена си. След като се убеди, че Силвия продължава да го обича, той призна опасенията си.

Оказа се, че заминавайки през лятото на 2021 г. за Филипините, където, бе снимано риалитито, режисьорът с македонски произход вече бил обзет от тревога дали жена му ще го чака. „Бях на косъм да изгубя семейството си", призна Зоран, след като прочете писмото. С разтреперан глас и насълзени очи той обясни дилемата, която го измъчвала и в крайна сметка разклатила брака му. Стараел се да е перфектен мъж и работел много, за да се грижи за семейството си. Но това означавало да прекарва по-малко време вкъщи, както и разреждане на споделените моменти с жена му. „А пък най-важна ми е тя... И на косъм да я изпусна. Не го исках това", проплака Зоран тогава.

След близо два месеца раздяла Силвия посрещна любимия си на летището.

По-късно тя призна, че треперела от вълнение и радост. Така че когато изповедта на Зоран бе излъчена в ефира на bTV през пролетта на 2022 г., отношенията му със Силвия вече бяха затоплени. Споделиха го при една от медийните си изяви след излъчването на финала на сезона, в който Зоран излезе като победител и взе наградата от 150 000 лева. Тогава режисьорът и актрисата изтъкнаха, че трудният период, през който са минали, вече е зад гърба им. Пак често водели спорове, които прераствали в шеги, смях, после в скандал, но пък връзката им продължавала да е силна.

В крайна сметка Зоран и Силвия, които бяха женени 6 години, не успяха да намерят път един към друг. Двамата изглежда са сложили край на връзката си миналото лято - малко след като бяха на почивка на родното Черноморие.

Силвия Петкова обяви разлъката с пост в социалната мрежа, но скоро след това го изтри. Затова мистерията за актуалния статус на връзката им продължи.

Съвсем очаквано пак се заговори, че са се събрали, давайки си нов шанс. И да е имало такъв, не е продължил дълго. С разясненията си отпреди дни Зоран създаде впечатлението, че със Силвия вече са били разделени, когато през декември празнуваха заедно 6-ия рожден ден на сина си Сива.

„В добри отношения сме" коментира Зоран как се разбират днес. Нямат лоши чувства един към друг, гледат и възпитават сина си по най-добрия възможен начин. Въпреки постигнатото разбирателство след раздялата режисьорът не скри разочарованието си от така стеклите се обстоятелства. Днес той води здравословен начин на живот, като се храни разделно. И само за месец отслабнал с 9 кг.

Преди режисьорът, който вече тежи 87 кг, периодично спазвал хранителни режими, за да влезе във форма, но не успявал да я задържи задълго. Сега смята, че ще запази резултата, защото го е постигнал не със спазване на диета за кратък период, а с цялостна промяна в живота си.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе,

    13 2 Отговор
    Много неприятни са ми и двамата,Зоран повече защото точно в Сървайвър се показа като лисунгер.Не понасям такива.
  • 2 Ром Бакарди

    7 4 Отговор
    Тука има нещу! Таз Силвиа май-май е набелязала тоз МАКЕ-донски зорлия за изхварляне и заместването му сас някуй нов балгарски тарикат-патрон! Помнете ми думата: до шес месеца таз ша гарми навсякаде из фейсбука и Инстаграма, чи е срещнала истинската лубов и сичку е точну!
  • 3 Патурко

    12 0 Отговор
    Тази Силвия никой не може да я изтърпи! Бездарна и лигава псевдо актриса с високо самочувствие! Не че няма да се намери нов абдал да я вземе с ремаркето барабар!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Перо

    8 2 Отговор
    Проф. Овчаров, като историк, каза, че в този филм “Войната на буквите”, няма грам историческа истина! Да не говорим за художествена стойност и качествени актьори!