Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 14:32 3 374 10

Брутално убийство от алчност на модел потресе Хонконг

  • хонконг-
  • модел-
  • убийство-
  • останки

Тялото на жертвата е било разчленено по ужасяващ начин

Полицията в Хонконг е арестувала четирима за убийството и разчленяването на 28-годишен модел след финансов спор със семейството на бившия ѝ съпруг, предава БГНЕС.

Частичните останки на влиятелната Аби Чой, която миналата седмица се появи на интернет корица на модното списание „L’Officiel Monaco“, бяха открити в селска къща, превърната в месарница, съобщи полицията.

„Все още търсим главата“, коментира следователят Алън Чунг пред репортери, след като разкри, че крайниците на жена са били открити в хладилник. Къщата е била оборудвана с електрически трион и месомелачка, които са били използвани за смилане на човешка плът, каза Чунг.

„Две тенджери с яхния, за които се смята, че съдържат човешка тъкан, са оставени на мястото“, добави той.

Бившият съпруг на Чой, 28-годишен мъж на име Куонг, беше арестуван за убийството в събота следобед, докато се опитваше да избяга от града с лодка, посочи Чунг. Бащата, майката и по-големият брат на мъжа бяха арестувани по същото обвинение ден по-рано.

„Смятаме, че жертвата и семейството на бившия ѝ съпруг са имали много финансови спорове, включващи огромни суми. Някой е бил недоволен от това как жертвата се е разпоредила с имуществото си, което е станало мотив за убийство“, отбеляза следователят.

Първо беше съобщено, че Чой е изчезнала в сряда. Твърди се, че последно е била видяна от брата на бившия си съпруг, който работил като неин шофьор. Полицията поясни, че семейството на заподозрения по-рано е излъгало, за да подведе разследващите.

Селската къща наскоро е била наета и не е била обзаведена. Около 100 полицейски служители претърсваха в събота гробище, в което се предполага, че са закопани част от останките на Чой.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голи снимки

    6 9 Отговор
    няма ли,не на жертвата,а твои Съббинче?
  • 2 ХАХАХА

    16 2 Отговор
    Сега е само мъртва.


    Не случайно алчността е един от смъртни гряха.
  • 3 Хихихи..

    17 7 Отговор
    Ми те всичките демократични убийства на Планетката са от АЛЧНОСТ. Боговете на алчността са АНГЛОСАКСИТЕ.Кеф ми е че Вовата ти вкара в тиганя и пусна Котлона.Ихуууу...

    Коментиран от #10

  • 4 Ром Бакарди

    9 5 Отговор
    Тез жа.л.ту.ри са баш психупати-бетер ут кузлудуйскиа! Кат уткачат - режат, късат, чупят, фъргат, готвят и кльопат чувешко месо, щот туй сигорно е деликатес за тях. Умразнало им е да ядат насекоми, змии, кустенурки и сичку дет лети, пълзи и грухти по таз земя.
  • 5 Соваж бейби

    13 3 Отговор
    Тези искат да се конкурират с САЩ за по най гениален психопат.Не ме шокира малко се пише за тях ,жените им са много злобни белите не можем да се конкурираме с тях от наблюдебия по Нетфликс в няколко шоута от интерес много гадни и студени хора и по големи интриганти с комплекси всяка мечтае за големи очи гледам я и тази е правила операция на очите си.

    Коментиран от #9

  • 6 гост

    12 0 Отговор
    Верно са психопати жълтите,гледах един корейски филм на ужасите,брутални кървища..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ТкьЪф

    9 2 Отговор
    Японски филм Cold Fish почти по сценария на филма ....
  • 9 ТИРбушон

    4 5 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    Завиждаш......
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.