27 Февруари, 2023 15:33 3 818 7

Заляха Кейт Мидълтън с подигравки заради кулинарен гаф (ВИДЕО)

  • кейт мидълтън-
  • подигравки-
  • готвене-
  • кулинар-
  • палачинки-
  • гаф

Принцесата на Уелс поведе неравна борба с приготвянето на палачинки

Заляха Кейт Мидълтън с подигравки заради кулинарен гаф (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

На пръв поглед изглежда, че съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън е абсолютно съвършена жена и майка - снежнобяла усмивка, стройна фигура, прекрасна майка и грижовна съпруга. Идеалният ѝ образ обаче се сгромоляса със страшна сила по време на скорошна благотворителна проява, пише jenata.blitz.bg.

Преди дни Мидълтън посети старчески дом в Югоизточна Англия. След приятния си разговор с обитателите на дома, принцесата на Уелс се запъти към кухнята, за да помогне на готвачите в приготвянето на палачинки. Оказа се обаче, че съпругата на принц Уилям не само не умее да готви, но изглежда и за първи път вижда някои кухненски принадлежности.

С треперещи ръце тя взе шпатулата, след което се опита да отлепи палачинката. За нейно огромно съжаление, нещата не ѝ се получиха от раз и палачинката се превърна в безформен парцал. Кейт обаче не се отказа и дори успя да я обърне във въздуха.

Съдейки по изражението на главната готвачка, никой от присъстващите не бе очаквал подобно фиаско от кралската особа.

За щастие, самата Мидълтън подходи с ирония към кулинарните си способности. Тя успя да направи пет грозни палачинки и посъветва присъстващите да не ги опитват.

"Вероятно е по-добре да не го ядете", отбеляза принцесата.

Неравната ѝ битка с палачинките стана повод за куп подигравки в мрежата.

"Какво ѝ е на тази палачинка? Принц Луи ли я е правил?", "Веднага се вижда, че Кейт не стъпва в кухнята", "Сега знаем, че и Кейт има недостатъци", "Тя дори не може прави палачинки, само се усмихва и маха", "Кейт трябва да вземе уроци по готвене от Меган", са само част от коментарите, които се появиха под видеото.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИдрТака

    10 1 Отговор
    И други хора по наши географски ширини се показват по телевизията симулирайки че вършат нещо за държавата и после забиват нож на целия народ с/у 1-2 пачалачинки с правилните чичковци за едната комисионна да си говорят.
  • 2 Една баба

    10 0 Отговор
    По “Закона на Мърфи”, винаги първата палачинка не става, тя се полага на готвача. Зависи от тигана, силата на котлона и най-вече, че всички те зяпат в ръцете и те снимат. Дъщеря ми твърди, че палачинките, които понякога правя у тях се различават от тези, в моята си кухня. А колкото до готварските умения на Меган, тя разказваше, че е готвила любимата супа от тиквички за Хари. По рецептата и, варенето продължавало 8 часа! За тиквички и някой и друг зеленчук! Млади жени, като всички по света! Много са на които без да са кралски особи им готвят поне известно време, баба, мама, в заведение! Но идва моментът да се научат и ако им харесва, се справят
  • 3 естет

    9 0 Отговор
    Готина е.
  • 4 ппфУ

    14 1 Отговор
    Страшно много дразнят в опитите си да се правят на обикновени хора. Всъщност са си затворен кръг хора, много далечни от проблемите на народа.
    И яйца да я бяха накарали да изпърже, пак нямаше да се справи. Животът ѝ минава в обикаляне по събития, показване на тоалети и прически и толкова. Като е отишла в старческия дом как и с какво е помогнала на самотните старци?! С нищо.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 икономът

    2 0 Отговор
    Тя е готвачка в леглото я що бебета произведе и разбрахте, каква е в кухнята 😉

    Коментиран от #7

  • 7 Може и още

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "икономът":

    Трябва да има повече наследници за престола!