Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 16:32 2 964 5

Камила държи Чарлз изкъсо чрез хитър таен метод

  • крал чарлз трети-
  • камила паркър-боулс-
  • трик-
  • тайна-
  • кралско семейство

В кралското семейство от векове съществуват тайни знаци, с които членове комуникират помежду си

Камила държи Чарлз изкъсо чрез хитър таен метод - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ден преди Деня на влюбените кралицата-консорт Камила отново беше диагностицирана с COVID-19. Положителната проба ѝ попречи да участва в редица официални прояви, но ето че Камила отново е на крака и дори отбеляза с коктейл в Кларънс Хаус втората годишнина на литературния ѝ клуб The Queen's Reading Room, пише Блиц.

Крал Чарлз III също присъстваше на събитието, като оказа обичайната подкрепа за съпругата си, както прави винаги. Подобни ангажименти обаче могат да са доста натоварващи за краля и кралицата. Затова тя е разработила специален метод, с който да покаже на половинката си кога е време да прекрати даден разговор или да си тръгват.

Според книгата на Гилс Брандред Elizabeth, an Intimate Portrait 75-годишната Камила незабелязано започва да подръпва задната част на сакото на Чарлз,

Подобни тайни знаци е използвала и майката на Чарлз - Елизабет Втора. Когато сметнела, че е време да си тръгва от дадено събитие, тя е вадела червилото от чантата си. Това е било сигнал за приближените ѝ, че е време да подготвят оттеглянето ѝ.

Брандред уточнява още, че въпреки тайния си метод, Камила е изключително търпелива. Освен това е единственият човек, с когото Чарлз може да бъде себе си.

"Тя е неговият съюзник, който го познава по-добре от всеки друг. Сега вече той е крал и тя остава единствената, която може да се държи като равна с него", допълва писателят, цитиран от Vanity Fair Италия.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Калпазанин

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ром Бакарди":

    С какво🤔🤔,? Всичко при тях е некав цирк с тази "кралица" той си плашил децата поне едното де,щото другото е на конаря направо му одрал кожата
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Що ме триете, бе?

    5 0 Отговор
    С криви физиономии са генетично, заради вековете на кръвосмешения.