Last news in Fakti

2 Март, 2023 13:32 10 619 9

Синът на футболната легенда Здравко Здравков смая с тежко признание в "Сървайвър"

  • павел здравков-
  • здравко здравков-
  • футболист-
  • зависимости-
  • сървайвър-
  • признание

Павел Здравков призна, че се бори със зависимост

Огромен кураж показа синът на легендарния вратар Здравко Здравков в "Сървайвър". Брокерът Павел разкри своя тежка зависимост, без да се страхува от реакцията на зрителите, пише Шоу Блиц.

"Започнах да играя футбол на 8-годишна възраст. В последните години от кариерата ми се запалих по хазарта, по спортните залози, но не смятах това за проблем. Откакто обаче спрях футбола, станах зависим“, обяви той в Доминикана, където е част от племето „Войни“.

Павел не иска да го свързват с популярния му баща, който навремето беше вратар на „Левски“ и на националите, а през 2008 г. участва в третия сезон на „Сървайвър“.

Брокерът се надява да не бъде възприеман само като сина на Здравко Здравков, а да покаже качества и характер и да остави своя личен отпечатък в играта.

В риалити формата обаче той носи медальона на някогашното племе на татко си - Мого Мого, което получил от баща си преди да тръгне към приключението. „Тази огърлица е близо до сърцето ми и ми дава сила“, обясни Павел.

Със сигурност и той, и останалите участници ще имат нужда от много сила, за да понесат екстремните изпитания. Актьорът Филип Буков вече припадна няколко пъти от изтощение, а междувременно от предаването си тръгна юристът Крум Цонев, след като получи най-малко гласове от зрителите.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    11 2 Отговор
    Разплаках са!С тея уши сигурно фаща и сателитна телевизия?🙉😁😁😁😁😁😁🙉
  • 2 въйй.....

    5 5 Отговор
    Аз пък си помислих,че е гей.Отива му
  • 3 плевен

    11 0 Отговор
    В условията на Демокрацията, да си зависим вече е причина за гордост.
    Представете си, че сте главен редактор на някакъв парцал. Щяхте ли да пишете за обикновен, нормален човек?
  • 4 брокер, хазарт

    5 0 Отговор
    ами нормално е, то брокерите са спекуланти отвсякъде
  • 5 Марчето на Жоро бекъма

    5 0 Отговор
    е влюбена в ушаците на тоя идол
  • 6 МОТОРОЛА

    4 0 Отговор
    ТОВА Е СЪРВАИВАР ЗА ДЕЦА ОТ 1 - 5 КЛАС. ИГРИ НА ВОЛЯТА Е 10 ПЪТИ ПО ЯКО. ВОДЕЩИЯ ТУК Е СКАПАН. ИГРИТЕ СА ДЕТСКИ
  • 7 Луд

    4 1 Отговор
    Какъв е тоя клепар! Много смешен сървайвър, а учасниците са гола вода! Това прилича на биг брадър на плажа
  • 8 Зрител

    2 2 Отговор
    Само не разбрах кога и колко време баща му е играл в Левски?
  • 9 гост

    2 0 Отговор
    Навсякъде е осеяно с казина и реклами за залози. Живея в малък град, едни младежи минаха покрай мен и си говориха, че в този град единственното, което се развива са казината: напълно верен факт. На много места затварят кафенета и ресторанти и ги правят на казина, в съседни градове по осветителните стълове се развяват рекламни знамена, за което съответно се прибират пари, но има пълно отсъствие на морал, без оглед на облагата. Същото беше и с лафка, в моя град точно за 3 дена получиха разрепителните и изградиха лафките на спирките, всеки втори, трети обикаляше с талончета. Това е хазарт, после се чудете защо плоскочели говеда стават политици, защо чалгата е на почит и защо се реве, че нямало учители, лекари и полицаи. Нали, то трябва малко мисъл.