Необходими продукти:
- 4 ч.ч. броколи
- 4 скилидки чесън
- 1/4 ч.ч. пармезан
- 1/4 ч.ч. галета
- 4 с.л. зехтин
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Броколите се слагат в голяма купа и се поръсват със сол, черен пипер, зехтин, накълцан чесън, настърган пармезан и галета.
Разбъркват се много добре и се нареждат в тава, покрита с хартия за печене. Пекат се около 25 минути в загрята фурна на 200 градуса, пише trafficnews.bg.
Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Aлфа Bълкът
Коментиран от #2
10:10 03.03.2023
2 ТИРбушон
До коментар #1 от "Aлфа Bълкът":
То и коняк и арманяк много много не вървят😆😆😆Гроздето е кисело колега....Като махна чесъна от цялото ястие си е всъщност прекрасно мезе!
Коментиран от #3, #4
10:13 03.03.2023
3 Богаташ
До коментар #2 от "ТИРбушон":
Глупастьй ! Пием си " Принц де Конде " , и окото ни не мига !10:21 03.03.2023
4 Aлфа Bълкът
До коментар #2 от "ТИРбушон":
Колега, не е кисело колега, аз за разлика от теб съм ги имал в двора си. Броколите дават непрекъснато цвят, целогодишно. Не можах да ги изтрая дали ще оцелее при лека зима и го оскубах.И сигурно не знаеш, но това в чинията е цвят на пъпка преди да цъфне. Това е броколито, цвят!
Коментиран от #5, #6
10:43 03.03.2023
5 Отивай
До коментар #4 от "Aлфа Bълкът":
да преточиш зелето по-добре.11:15 03.03.2023
6 Отивай
До коментар #4 от "Aлфа Bълкът":
да преточиш зелето по-добре.Коментиран от #7
11:15 03.03.2023
7 Aлфа Bълкът
До коментар #6 от "Отивай":
Зелето вече не се претака. Може ако го съхраняваш на топло.11:59 03.03.2023
8 лдйх
Коментиран от #9
12:14 03.03.2023
9 лдйх
До коментар #8 от "лдйх":
Поправям се- сЪС зелен боб.12:15 03.03.2023
10 Хаха
12:19 03.03.2023