Last news in Fakti

12 Март, 2023 08:33 9 213 5

Тома Здравков ще е победителят в "Като две капки вода"?

  • тома здравков-
  • победител-
  • капките

Няма друг изпълнител в актуалния сезон, който се радва на по-силна подкрепа

До финала на шоуто на NOVA, “Като две капки вода” остават поне два месеца, но вече е ясен фаворитът на зрителите, който има най-големи шансове за победа този сезон. Това без всякакво съмнение е рокаджията Тома Здравков. Той редовно обира зрителския вот и се очаква да финишира с най-висок резултат в края на май, когато обявяват крайното класиране, пише "Уикенд".

Още с първия образ, който направи в „Капките", Тома се изстреля далеч напред в класацията на зрителите в сравнение с останалите си колеги във формата. Той реши да имитира легендата от “Сигнал” Данчо Караджов и го направи толкова убедително, че ако гримьорите се бяха постарали малко повече, щеше да е почти невъзможно да разбереш кой е оригиналът и кой - копието. Още тогава много хора коментираха на официалните страници на шоуто в социалните мрежи, че тази година рокаджията ще бъде победител. До момента мнението им се потвърждава. Няма друг изпълнител в актуалния сезон, който се радва на по-силна подкрепа, а е известно, че победителят в “Капките” се определя единствено от зрителския вот.

В социалните мрежи всяка снимка на Тома събира поне 2000 позитивни реакции повече в сравнение с най-популярните му конкуренти в състезанието за имитатори. В трите излъчени до момента предавания той има три първи места по зрителски вот. Иначе рокаджията победи само в първото предаване, но следващите два пъти конкурентите му взеха победа с гласовете на менторите и журито.

Във втората вечер менторите прецениха, че по-добър от Тома като Шаная Туейн е бил Владимир Михайлов като Мадона. Дадоха му своите 10 точки, които се оказаха решаващи. Така звездата от сериала „Братя" оглави класирането за вечерта, а Здравков остана втори. В третата вечер пък журито отдаде предпочитания на Дара Екимова като Монсерат Кабайе и Керана като Бионсе. Победи Керана, но Тома в образа на Шиниъд О'Конър беше пръв по зрителски вот. На финала журито и менторите нямат думата. Там важи единствено мнението на феновете, така че, ако нещата вървят както досега, стигне ли финал, Тома най-вероятно ще е без конкуренция за победата.

Със зрителски вот навремето той спечели и друго тв шоу - „Мюзик Айдъл" на bTV. Резултатите му в “Капките" показват, че е запазил способността си да се харесва на хората пред екраните. Затова е странно, че извън тв форматите не може да се похвали с особени успехи. Нито има кой знае какви хитове, нито е правил кой знае какви концерти, освен тези, в които е подгрявал чужди изпълнители. Там обаче хората са купували билети не за да слушат Тома, а за да чуят звездите, които e подгрявал. Дори Веселин Маринов, който тази година е в журито на “Капките" изказа удивление, че при целия си талант и харизма рокаджията не може да се похвали с особено успешна кариера. Бардът сподели, че често се е чудил на какво се дължи това и така и не е успявал да си отговори. Може би големите успехи за Здравков ще дойдат след „Капките". Отсега се очертават и други двама фаворитите за финалите тази година. Това са Владимир Михайлов и дуетът на Ралица Паскалева и колегата ѝ в „Игри на волята" Димо Алексиев.

Владо се раздава на макс в образите си и ако не най-добрият, е сред най- добрите имитатори тази година. В същото време има много фенки и фактът, че непрекъснато подчертава, че е щастливо женен и има три деца, не води до загуба на почитателки.

Дуетът пък разчита на двойна доза фенове - тези на Ралица и тези на Димо. Към тях се добавят и хората, които гледат „Игри на волята" и също гласуват за двойката, което я изпраща напред във временното класиране. Паскалева и Алексиев се очертават като най-харесвания дует от всички участвали в “Капките” двойки до момента. Освен това ги определят като изненадата на сезона, тъй като никой не е очаквал Ралица да пее толкова добре. Димо не може да се похвали със същия музикален талант, но пък е симпатичен на публиката и тя с удоволствие гласува за него.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    7 4 Отговор
    ако сменят рачков , ще го гледам това пртедаване

    Коментиран от #3

  • 2 хахахахахахаа

    8 1 Отговор
    добре де защо тормозите хората толкова време а не си кажете още в началото на бозата и толкова ??? всички знаем че предварително се гласят победители и победени във всички бг реалитита !!!
  • 3 Така е

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    Толко е лигав, та чак се пързаля

    Коментиран от #4

  • 4 ВеРо

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Така е":

    чак лъзгав....отвратителен!
  • 5 ЕЛТЪН ДЖОН ОТ ЕЛХОВО

    5 0 Отговор
    АПРОПО....
    ТОЯ Т О М А 🤘
    ЗА ДВАЙСЕ ГОДИНИ музикална КАРИЕРА
    КОЛКО ПЕСНИ И АЛБУМИ
    ИМА ИЗДАДЕНИ....🤔