Last news in Fakti

12 Март, 2023 10:49 6 408 8

Откриха мъртва бездомна американска актриса и риалити звезда

  • дениз русо-
  • актриса-
  • мъртва-
  • сащ

Дениз Русо е била намерена бездиханна на пода в жилището на неин приятел в Сан Диего

Американската актриса, модел и риалити звезда Дениз Русо, известна най-вече от шоуто The X-Life, разказващо за живота на състезателите по екстремни спортове и техните семейства, е била открита мъртва, съобщи порталът TMZ. Предполага се, че причината за смъртта на 44-годишната жена е свръхдоза наркотици.

Дениз е била намерена бездиханна на пода в жилището на неин приятел в Сан Диего. Първите дошли на мястото на инцидента са се опитали да я реанимират, но усилията им се оказали напразни. На място са открити средства за прием на дрога, но полицията все още разследва подробностите около случая.

Феновете на риалити сериите The X-Life помнят блондинката като част от трите двойки в първия сезон на шоуто през 2011 г. По онова време красавицата има връзка с канадския професионален скейтбордист Пиер-Люк Ганьон, известен като PLG. Скоро след участието си двамата за кратко се разделят, но скоро отново се събират и се ражда синът им Лео, днес на 8 години.

Понастоящем двамата не са заедно, а Русо говори за „изтощителна битка за попечителство“ в скорошно интервю за Inked, където тя участва в конкурс за лице за корицата с надеждата да спечели паричната награда от $ 25 000, за да се свърже отново със сина си. „Харесва ми да съм майка. Имам 8-годишен красив син на име Лео Улф и той е светлината на живота ми! Лео направи живота по-хубав и да съм негова майка е дар“, заявява тя пред изданието.

Сузи Стенбърг – приятелка на актрисата и нейна колежка от The X-Life, свидетелства пред TMZ, че към момента на смъртта си Дениз е била бездомна и живеела в колата си. По думите ѝ, точно предната вечер Русо ѝ се обадила по телефона и ѝ казала, че я обича. Стенбърг я характеризира като „най-любящия и лоялен човек“.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трябва да сме оптимисти

    18 2 Отговор
    Следващия път може да открият пък някоя жива!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Плюс-минус

    27 0 Отговор
    След като се намесят наркотиците дали си най-любящия и лоялен човек няма никакво значение.
  • 4 🇧🇬 ЦАНОВ е НЕВИНЕН‼️

    33 5 Отговор
    Сбъднала е американската мечта ❗❗
  • 5 ами браво

    16 3 Отговор
    сбъднала е американската си мечта
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лекувам наркозависимост

    4 1 Отговор
    Предложих им терапия безплатно , но уви....
  • 8 Всъщност

    8 2 Отговор
    Плюят "руски мир" , щото там не могат да си мрат кучешката .