17 Март, 2023 12:57 4 584 3

Краси Радков разкри подробности за отношенията си с Ванката (ВИДЕО)

  • краси радков-
  • слави трифонов-
  • шоуто на слави-
  • ванката-
  • иван атанасов-ванката-
  • иван атанасов

Комедиантът заяви, че двамата са приятели, но обича да го ядосва

Актьорът Краси Радков беше на гости на „Има такъв подкаст“, където в разговор над един час разказа много любопитни моменти около себе си и своите колеги в "7/8 тв". Един от най-отличителните моменти беше, когато Краси разказа за своя колега и приятел Иван Атанасов – Ванката, пише Шоу Блиц.

"Ванката първо е много добър приятел, второ аз много го обичам, трето е много голям професионалист и четвърто затова, че е перфектен в работата си, той не търпи нещо да не е наред. Аз виждам, че много се впряга и ми кеф да го ядосва. Той се ядосва истински. Нищо не е предварително уговорено, не е сценарий.

Той ми се ядосва много и след това ни минава. Сега последно през януари се извинихме двамата, казах му, че няма да го ядосва повече и след две минути се скарахме", започна по темата Краси Радков.

Краси Радков отказа да се обади на Ванката, за да се чуят в ефир от страх, че ще каже нещо нецензурно, но зави че Иван Атанасов е най-обичания човек в шоуто. „Нявсякъде го обичат и поздравяват, никой няма лоши чувства към Ванката".

"Иван Атанасов – Ванката има голям талант. С две пръчки може да покаже къде има вода, не се шегувам това е реално. Когато се закачаме той ме удря истински. Последния шамар, който ми заби беше силен. Очилата ми хвръкнаха на два метра, два метра и половина", разкри актьора. И добави шеговито:

"На Ванката няма да му остават 6-7 години до пенсия. Няма да може да се пенсионира в нашата телевизия, затова му предлагам, да започне работа във ВиК".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телевизията ви

    11 2 Отговор
    Скоро няма да я има затова Ванката ще ходи във вик
  • 2 Краси ти си

    14 3 Отговор
    Добър актьор и държиш телевизия 7 8 в будна кома но ако се махнеш край.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.