Last news in Fakti

13 Септември, 2013 11:27 2 219 0

Чарли Шийн върти три гаджета наведнъж

  • чарли шийн-
  • актьор-
  • гаджета

Бройката съвпада с тази на проваленито бракове на актьора

Лошото момче на Холивуд Чарли Шийн призна, че в момента има три гаджета. Това не е случайно обаче, тъй като бройката съвпада с провалените бракове на звезда. Той бе женен за Дона Пийл, Денис Ричардс и Брук Мюлер.

„Имам три гаджета и бройката умишлено съвпада с провалените ми бракове. Момичетата са невероятни и се опитвам да установя дали ще се сработим по този начин... опитвам този експеримент от доста време", разкри актьорът в шоуто на Джей Лено.

„Джейми, Джанет и Криста... едната е блондинка, другата червенокоса, а третата брюнетка. Не че съм го планирал точно така, просто се случи. И трикът е, че не живея с никоя от тях. Затова смятам, че връзката ни ще проработи", добави Шийн.

Актьорът сподели  и някои факти за скандала покрай изключването на Салма Блеър от неговото шоу „Anger Management".

„Салма Блеър, която играеше Кейт, трябваше да излезе от шоуто, защото сюжетът му не се върти около връзката на нейната героиня и моят герой. Доста хора правят сравнение на героя ми в продукцията с този от „Двама мъже и половина" и обявиха втория за скучен. Сега вече той няма да е скучен", коментира актьорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА