Last news in Fakti

19 Март, 2023 17:12 1 667 3

Новият албум на Майли Сайръс оглави британските класации

  • майли сайръс-
  • британски класации-
  • нов албум

Хитът й "Flowers" остана за девета седмица начело на класацията за сингли

Новият албум на Майли Сайръс оглави британските класации - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Новият албум на Майли Сайръс "Endless Summer Vacation" зае първо място в британската класация с излизането си, а хитът ѝ "Flowers" остана за девета седмица начело на класацията за сингли, съобщи Официалната компания която следи продажбите и съставя чартовете, предава БТА.

Майли Сайръс преди е заемала първото място във Великобритания с албума "Bangerz" през 2013 г. Тя оглавява и двете класации едновременно също за втори път. През 2013 г. по едно и също време първи бяха хитът ѝ "Wrecking Ball" и "Bangerz". Майли Сайръс е първият изпълнител с двойно постижение тази година. Такова не е имало от хита "Anti-Hero" и албума "Midnights" на Тейлър Суифт миналата година.

На второ място в британската класация за албуми е "The Highlights" на Уикенд. Трети е новоизлезлият албум "UK Grim" на дуета "Слифорд Модс". Пинк е четвърта с "Thrustfall", следвана от Хари Стайлс с "Harry's House".

В класацията на синглите деветата последователна седмица начело на "Flowers" изравнява рекорда на "Drivers License" на Оливия Родриго като най-дълго задържал се сингъл на първо място през това десетилетие.

На второ място в британската класация на синглите е "Boy's Liar" на Пинк Пентърес. Трети е "Miracle" на Калвин Харис и Ели Голдинг.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивелин Михайлов

    4 5 Отговор
    Тоя път й се получи

    Коментиран от #3

  • 2 Вазле космоса

    3 0 Отговор
    Филм за Оскар придружен с англосаксонска мътеница
  • 3 за сметка на това

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ивелин Михайлов":

    на тебе не ти се получават елементарните съждения и теории при оня малкия цайс "рационалния" - сещаш ли се? ама какво да чака човек от чиче радващо се на тотално деградирали "звезди" продали се на тъмните