Last news in Fakti

20 Март, 2023 10:31 6 481 7

Ваня Щерева сподели какво мисли за Евгени и разкри тайни от кухнята на "Ергенът" (ВИДЕО)

  • ваня щерева-
  • ергенът-
  • евгени генчев

Щерева сподели и мнението си за новия Ерген - Евгени Генчев

"Евгени Генчев е умно момче, абсолютно смислен човек, и наистина му беше много важно да срещне любовта." Това споделя певицата и писателка Ваня Щерева, която бе част от редакторския екип на риалити предаването “Ергенът”.

“Този човек си работи по света и въобще не му дреме дали ще бъде популярен в България, или не. Нацелили са го в период, в който е бил сам и е търсил и си е казал: “хвърлям се”. Приел е веднага, защото е бил наистина в търсене”, разкри Щерева по време на гостуването си в подкаста “”Campio”.

Ваня Щерева разказа още неща от “кухнята” на предаването. “Не съм си съставяла за никого лошо мнение. Сега виждам цялата картинка по телевизията. Защото, когато си вътре не можеш да видиш всичко. Докато на едното място се случва нещо, мен ме няма. Аз съм на среща с ергена. И накрая се сглобяват нещата и си виждаш пъзела нареден. Там не съм разбрала изобщо кой кого мрази. Иначе още от началото едно момиче ми беше много симпатично и то си остана до края - Джия. Но не знам как ще се развият нещата. В момента като дойде четвъртък и свърши “Ергенът” ми е много гадно до другата сряда. Така че то е пристрастяващо. Айлин, Валерия, Елена, Пам. Мони, която сега напусна, с нея не съм говорила много. Но си спомням, че като я видях си помислих, че има някаква магия в нея. Искаш да я гледаш. Красива е. Колкото и да е направена. Като кукла е, интересна е. По улиците къде ще срещнеш такова нещо. Тя е различна.", смята Ваня.

"Колко много народ в момента на гърба на това предаване правят влогове и това върви. А пък аз нищо не съм направила. Аз наистина няма какво да кажа. Не мога да ги изхейтя. Миналата година имаше много за хейтене.

Като видя коментари, че предаването е нагласено си викам: “много ви знае на вас главата”. Хората много бързат да съдят. Ти виж гоненето, което е станало в “Игра на тронове”. Тъкмо някой стане главен герой и му режат главата. Ти ако си продуцент, ще позволиш ли да ти убият главния герой. Това момче си има характер, отива и вижда, че не стават нещата - чао. Отиваме натам. Това е характерното за него - че си има характер.

Аз гледам, че има цели групи в социалните мрежи, в които се обсъжда всичко. Те са страшни детективи за всичко. Чета и се забавлявам много, защото има такива твърдения”, каза още тя.

В последните дни се завъртя новината, че една от участничките в предаването е мъж. “Елисавета да е мъж? Глупости! Тя е съвсем нормална жена. Но добре - мъж е, мъже е! Нека да се трещи, може пък да е добре това за предаването”, завърши шеговито Ваня Щерева.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лорд Минчу

    16 0 Отговор
    Ич я няма баба Ваня, съсипа сезона на "Ергеня"!
  • 3 пфууууу

    17 0 Отговор
    Какво ме интересува мнението на някаква си бабетина изкуфендрела.
  • 4 Люба

    5 9 Отговор
    Предаването е интересно.За мен,а предполагам и за тези,които са хейтъри.Важно е всеки да изрази своята гледна точка.Но Елисавета и Габи прекаляват с пошлата си присмехулност,която отблъсква.

    Коментиран от #6

  • 5 ШесПет

    10 1 Отговор
    Тая Ваня и след сума ти пластични операции пак не прилича ни нищо подобно!

    Коментиран от #7

  • 6 Люб0

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Люба":

    Не предполагай, адашке, нито смесвай "хейт" (и каква ли е разликата между "х." и омраза, би ли обяснила?) с презрение.
    ПП. Телевизия НЕ гледам вече 10 години.
  • 7 СеемШес

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "ШесПет":

    Прайлно, прилича на нещо БЕЗподобно;-)...