Last news in Fakti

20 Март, 2023 11:28 3 306 2

Виктория Капитонова посочи своя фаворит в "Hell's Kitchen" (ВИДЕО)

  • виктория капитонова-
  • хелс китчън-
  • фаворит-
  • победител-
  • кулинарно шоу-
  • риалити

Капитонова преди това участва в кулинарното шоу на bTV "Мастършеф"

Виктория Капитонова сподели, че не е гледала предаването "Hell’s Kitchen" досега, но през януари тази година е получила съобщение от продуцентите с предложение да се включи в кулинарната надпревара като част от отбора на Златните.

"Много се радвам, че участвам в предаването. Интересно е, понякога е много напрегнато, а понякога е много весело. Всеки път, когато нашият отбор влезе, има игра, а след това готвим. По този начин не се чувстваме толкова напрегнати, както се очаква да бъдем в Кухнята на Ада. Ние разчитаме на отборната игра и наблюдаваме кой с кое се справя най-добре. Винаги се опитваме да действаме за благото на отбора. От самото начало се вижда кой има повече опит и тези играчи бутаме напред“, сподели Виктория в ефира на NOVA.

"В игрите преди готвенето трябва да мислиш и дори понякога да прилагаш физическа сила. Играта със сумо беше много забавна. Трябваше да се боря срещу Виктор, но беше много забавно.“

Виктория е категорична, че шеф Ангелов е строг, но и снизходителен, благосклонен към звездния отбор.

"Мисля, че Цвети е любимка на всички. Много е готина, възхищавам се на куража ѝ. На тази крехка възраст да влезеш в такъв формат и да се откъснеш от света, не е лесно. Тя има много естествен начин на поведение и не се преструва изобщо. Приема провалите с усмивка и има голям потенциал".

Инфлуенсърката, която през последните години стана риалити звезда, е категорична, че повечето конфликти, които се случват в подобни формати, се дължат на обстановката и вероятно никога не биха се случили в реалния живот.

"В следващите епизоди на Hell’s Kitchen предстоят много забавни моменти. Ще се борим до последно да задържим отбора си в пълен състав. Към днешна дата сме с -1 човек. Но идеята е да се държим заедно, за да сме по-силни. Не се страхувам от кулинарните предизвикателства, но ме е гнус от някои неща и не бих искала да ги докосвам. Като буболечки например. Всички участници в този сезон са много амбицирани да спечелят. Аз ще стискам палци на Цвети. Нека най-добрият да победи."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    10 0 Отговор
    Г-ца Питонова още ли търси своя Лолекс?
  • 2 Всека Кифла инфуенсър,

    9 1 Отговор
    Всеки бунак експерт,всеки черпак шефче,егати държавата