15 Септември, 2013 09:07 16 667 5

Фризьорката, която се превърна в звезда

  • аннет уайт-
  • модел-
  • фризьор

Аннет се явява на кастинг за Playboy, който печели успешно

Аннет Уайт е красива, млада и успяла жена. Красавицата притежава собствен фризьорски салон в Портланд, а в свободното си време обича да се забавлява с приятелки и да тренира във фитнеса.

„Тренирам усилено и използвам хомеопатична медицина. Приятелите ми веднъж ми казаха, че имам излъчване на Playboy момиче, след което ми направиха подарък за рождения ден – участие в кастинг за Playboy в Лос Анджелис, който спечелих.”, споделя Уайт, която става Playboy Cybergirl  за месец май 2013 година.

Красавицата разкрива, че си пада по позитивни и мотивирани мъже, с които може да завърже един нормален разговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атанас Димитров

    0 0 Отговор
  • 2 badi

    0 0 Отговор
    бива си я
  • 3 Ото Скорцени

    0 2 Отговор
    Въпиюща липса на ц.ци. И много фотошоп. В БГ и циганките изглеждат далеч по добре от това недоразумение. Който не е е..л циганка, нищо не знае.
  • 4 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Действителни има лукаво, детско наивно и завладяващо личице със хитри обладаващи очички и стройни крачка, обло и приятно дупенце. Но за съжаление никой добър фотограф не може да компенсира пълното плоскоц.цие, което се наблюдава от всички страни. Но въпреки това- естествеността е налице във всичко останало, така че я пускам на втори кръг.
  • 5 петър петров

    0 0 Отговор
    мазна лигла е