Last news in Fakti

25 Март, 2023 21:09 3 691 3

Кое прави различните зодии привлекателни и желани?

  • зодия-
  • хороскоп-
  • привлекателен-
  • желана-
  • красота

Най-отличителните белези на всяка зодия, които я правят красива

Кое прави различните зодии привлекателни и желани? - 1
Снимка: Shutterstock

Винаги има някой, който се отличава от тълпата и блести по-ярко от останалите. Дали това ще бъде нещо във външния вид, харизмата или излъчването. Но освен всичко това астрологията също има силно влияние върху това как изглежда даден човек и как го виждат останалите, пише vesti.bg.

Ето кои са нещата, които ни отличават от останалите според зодията:

1. Коя е най-красивата зодия? -Това е Риби

Със своите зашеметяващо оформени вежди и пищни кичури, Рибите определено са най-красивият знак. Гледането в техните великолепни очи трябва да идва с предупреждение за опасност, защото са толкова дълбоки, че удавянето в тях е сериозен риск.

2. Лъвът има интензивна красота

С перфектния си нос, спиращи дъха очи и прекрасен тен, Лъвът е истинска красавица. Лъвовете имат прекрасни овални лица, тънки устни и често дълбоки трапчинки. Косата им също е една от най-големите им отличителни черти. Почти невъзможно е да не ги забележите!

3. Везните имат деликатна красота

Тяхното перфектно овално лице и кръгло чело правят тази зодия ужасно красива. Техните красиви вежди, смели очи и копринена коса създават динамитна комбинация, когато става въпрос за красота. Техният чар е напълно заразителен!

4. Стрелецът може да се похвали с необичайна красота

Щедростта и любовта на Стрелците към приключенията ги карат да блестят и ги правят напълно спиращи дъха. Очите им са като скъпоценни камъни и е невъзможно да не бъдат забелязани. След това те имат красива гъста коса, която наистина омагьосва.

5. Близнаците имат жизнена красота

С деликатно лице с овална форма като на кукла, Близнаците изглеждат като ангели. Тяхната често вълниста коса добавя нотка дивост към сладкия им външен вид и съвпада добре с пронизително ярките им очи. Интелигентността и любовта на Близнаците към живота блестят през усмивката им за милион долара.

6. Девата се отличава с ледена красота

С техните тънки устни и очарователен, но любопитен поглед, Девата е естествен сърцеразбивач. Тяхната деликатна костна структура им придава още по-мек и привлекателен вид. Техните тъжни очи и ангелски черти често ги карат да изглеждат малко тъжни и меланхолични.

7. Скорпионът притежава дестабилизираща красота

С техните величествени и живи очи Скорпионът може да изглежда крехък и смущаващ. Кръглите черти и гъстата коса на Скорпиона ги правят много интересни за гледане. Техният външен вид означава, че винаги му обръщат много внимание.

8. Телецът владее скрита красота

Чувствеността и нежността са качества, които моментално се отразяват върху сладкото лице на Телеца. Тяхната пищна грива и ефектни очи ги правят наистина красиви и забележителни. Телецът не е неприятен за гледане.

9. Овенът притежава силна красота

Със своите квадратни лица и изразени черти, хората от зодия Овен имат силен външен вид, който никога не остава незабелязан. Техните интензивни очи могат да се тълкуват понякога като агресивни и плашещи, особено когато са в комбинация с гъсти вежди.

10. Козирогът е красив по фин начин

Техните правоъгълни лица и тънка коса може да не се смятат традиционно за красиви, но чертите им са донякъде симпатични. Техният суров и твърд вид само се засилва от дебелите им вежди и непрестанното мръщене.

11. Водолеят и неговата дива красота

Техните квадратни лица и изразени черти са това, което прави представителите на зодия Водолей оригинални във външния вид. Техните големи, ярки очи и гъсти вежди показват колко диви и отвън са те. Този зодиакален знак няма излишно време за гледане в огледалото!

12. Ракът се отличава с уникален чар

Ракът е известен със своето кръгло лице и внушителни бузи, които хората просто искат да ощипят. Често се казва, че очите са прозорец към душата и такъв е случаят със сладкия Рак. Техните характеристики означават, че изглеждат като очарователни и любящи хора, каквито са всъщност.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    14 1 Отговор
    Извън физическата красота , която не е ваша заслуга , а ви е дадена от Бога , единственото нещо , което може да ви направи привлекателни и желани , е нормалното държание , не зодията ! Ако се държите като скапаняци , като такива ще ви възприемат !
  • 2 Пешо от панелката

    2 3 Отговор
    Спал съм с всякакви, единственото което ми е направило впечатление е че зодия Козирог при възбуда най силно се овлажняват. Абе кво се овлажняват, шуртят и ми заливат чаршафите като фонтан. Една остави мокро петно с размерите на гума за ТИР
  • 3 Въй, въй, въй

    0 0 Отговор
    Това този път беше в десетката.