Last news in Fakti

16 Септември, 2013 16:09 3 120 0

Кой ще оцелее в "Африка: Звездите сигурно са полудели"?

  • африка-
  • звезди-
  • дилияна попова-
  • явор бахаров

Риалитио изправя българските знаменитости пред истински предизвикателства на Черния континент

Успоредно  с Vip Brother, вчера вечерта започна и друго риалити предаване - "Африка: Звездите сигурно са полудели".

Участници във формата са популярни за българската аудитория лица, които ще посетят едни от най-екзотичните места на Черния континент - от тучната савана при река Чобе до самото сърце на пустинята Калахари, от опасните блата при делтата на Окаванго до страшните хълмове на Моколоди. Те ще трябва да разкрият тайните на Африка, докато се забавляват.

Събитията, които ще бъдат част от ежедневието на участниците, са от най-различно естество – от чисто физически, през културно-образователни до такива, които поставят на изпитание интелигентността, ловкостта, съобразителността и смелостта на звездите.

Вижте кои са участниците:

Борислав Борисов Димитров, известен на всички като Бобо е български рапър, певец, DJ, композитор и текстописец. Колоритният хип-хоп изпълнител е роден в София на 22 декември 1983 г., но има гвинейски корени.

Георги Тошев е български журналист, документалист и писател. Тошев завършва магистратура по Българска Филология в СУ „Климент Охридски” и бакалавърска степен от Театралния департамент на Нов български университет. ай-популярен сред телевизионните зрители Тошев е с предаването си „Другата България” по bTV, на което е автор и водещ от 2000 до 2008 г., в ефира на което обиколи множество държави по целия свят в търсене на българи, живеещи в чужбина.

Георги Милков е български журналист, в момента редакционен директор на списание „GEO” България и специален кореспондент по чуждестранните въпроси към в. „24 часа”.

Диляна Попова е родена в Гулянци на 24 септември 1981 г., зодия Везни. До осми клас е живяла в родното си място, след което е учила в Плевен в техникум по облекло. Завършила е моден дизайн в НБУ и има амбиция да продължи да се занимава с това. От време на време работи и като стилист. Кариерата й на модел стартира благодарение на по-голямата й сестра. Работила е като модел в над десет държави в Европа и Азия. Снимала се е в музикални клипове на Ъпсурт, Орлин Павлов, Лора Караджова и Дичо. Има собствен бизнес с ателие за стрийт мода. Участвала е в скечове на „Комиците“, както и в комедийното шоу „Велика България“. Филмовият й дебют е в “Love.net”, участва в „Още една мечта”, а сърцата на зрителите пред малкия екран печели с хитовите сериали „Стъклен дом” и „Революция Z”.

Людмила Филипова е българска писателка, родена на 10 април 1977 г. в семейството на министър-председателя на България от 74-то правителсвто (1981-1986)Гриша Филипов, който е неин дядо.
Още с първата си публикувана книга „Анатомия на илюзиите” през 2006 г. тя успява да се наложи като един от най-търсените и продавани автори в България.

Милена Славова, по-известна на публиката само като Милена, е българска пънк и рок музикантка и може би най-известният женски рок глас у нас. Милена е родена на 24 февруари 1966 г. в София.

Николета Йорданова от Червен бряг е на 38 години, зодия Близнаци. Завършила е техникум по каменно обработване в с. Кунино и по професия е грънчар. Николета става известна през 2008 г. не с уменията си на прави от глината тракийски и римски съдове, а с ясновидските си способности. Николета печели 2-ро място в първия сезон на предаването „Ясновидци”. В един от епизодите на шоуто тя отгатва неща от живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка, а също така се справи успешно и с редица други задачи.

Близначките  Доротея и Емануела Толеви са родени на 14 февруари, 1987 г. в София и още от 8-годишна възраст се занимават с баскетбол. Двете тренират професионално в „Славия” София, като последните 3 години са във възрастова група жени, а спортната си кариера прекъсват, когато са на 21.

Теди Кацарова е родена на 29 март 1978 г. в София в семейството на певицата Силвия Кацарова и Милчо Кацаров - китарист и основател на легендарната българска рок група LZ. Кариерата на Теди започва, когато тя печели конкурса за млади изпълнители „Хит минус едно” през 1995 г., когато тя е само на 16 години.

Тодор Асенов Георгиев е на 21 години от София. Роден е на 22 май 1992 година. Завършил е основното си образование в 20-то ОУ "Тодор Минков" със засилено изучаване на немски език. Започва да учи в Първа английска езикова гимназия в гр. София, където свири в духовия оркестър. Една година по-късно решава да напусне гимназията, за да кандидатства в музикалното училище "Любомир Пипков". След няколко месеца усилена подготовка се явява на приравнителни изпити и е приет директно в 9 клас със специалност Тромпет. Скоро след като стартира музикалното си образование започва да свиря и на китара и активно на пиано, а когато става 11 клас се захваща с пеенето.

Проф. д-р Христо Цанев Пимпирев е български учен и полярен изследовател. Роден е на 13 февруари 1953 година в София. Получава магистърска степен по геология през 1978 г., избран е за асистент през 1981 г., през 1984 г. е вече старши асистент. През 1987 г. става доктор на науките. От 1988 г. е главен асистент, в периода 1994-2004 г. е доцент, а от 2005 г. е професор по геология в Софийския университет "Св.Климент Охридски" и е част от Академичния съвет на СУ.

Юлиян Костов е български актьор и модел, роден във Варна на 25 август 1989 г., където завършва Испанска гимназия, а междувременно се занимава активно с плуване. До 20-годишна възраст Юлиян е професионален плувец и става 10-кратен шампион на България за възрастовите групи юноши старша възраст, младежи и мъже, както и бронзов медалист от Балканиадата за младежи през 2007 г. заедно с националния отбор на страната.

Явор Бахаров е български актьор, роден на 12 юли 1985 г. в София. Той завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” през 2009 г. в класа на професор Пламен Марков и Ивайло Христов. Запомнящо се представяне на театралната сцена прави в пиесите „Пухеният” , „Самотният запад”, „Крал Лир” и „Ромео и Жулиета”. От тази година Явор е в трупата на Народния театър „Иван Вазов”.

На големия екран Бахаров става известен с ролята си на Сташ в родната лента от 2010 г. „Тилт”, а след това и във филмите „Цахес”, „Киндер Сюрприз” и „Вяра, любов и уиски”. На телевизионните зрители пък той стана любимец с образа на Хари Ставрев от хитовия български сериал „Стъклен дом”.

Извън света на актьорското майсторство Бахаров е истински активна и спортна натура. В градски условия той обича да се занимава с футбол, плуване и да пътува, когато му се отдаде подобна възможност. Почитател е на екстремните спортове, къмпинга и винаги е готов да се впуска в нови приключения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА