Last news in Fakti

27 Март, 2023 14:15 1 199 0

След тежкия инцидент със снегорин: Джеръми Ренър отново проходи (ВИДЕО)

  • джеръми ренър-
  • инцидент-
  • снегорин-
  • проходи-
  • възстановяване

51-годишната звезда от филмите на „Марвел“ беше с над 30 счупени кости след почистване на сняг

След тежкия инцидент със снегорин: Джеръми Ренър отново проходи (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Актьорът Джеръми Ренър отново е на крака, след като в началото на годината претърпя изключително тежък инцидент със снегорин в близост до дома му в Рино, Невада. 51-годишната звезда от филмите на „Марвел“ беше с над 30 счупени кости след почистване на сняг.

Актьорът, известен с ролята си в „Отмъстителите“ сподели с феновете си в социалните мрежи видео, на което той ходи върху бягаща пътека и от което личи, че рехабилитацията върви повече от добре.

„Сега трябва да намеря други неща, които да заемат времето ми, за да може да се възстанови тялото ми“, написа Ренър в Туитър.

Състоянието на актьора беше „критично, но стабилно“, след като Джеръми помагал на член от семейството да извади заседнал в снега автомобил и беше прегазен от собствения си 7-тонен снегорин.

След изписването от болницата няколко седмици след инцидента актьорът благодари за подкрепата:

"Искам да благодаря на ВСИЧКИ за техните съобщения и загриженост. Много любов и признателност към всички вас", пише Ренър в Туитър профила си.

"Тези повече от 30 счупени кости ще заздравят и ще станат по-силни - точно както любовта и връзката със семейството и приятелите се задълбочават", допълва той.

Миналата седмица 51-годишният американец отпразнува завръщането на снегорина в дома му. Машината беше иззета от властите и беше анализирана, за да бъде изключена „всяка потенциална механична повреда“, което е нормална процедура, докато тече разследването на инцидента, пише ladyzone.bg.

„Тя най-после се връща у дома“, написа актьорът в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА