Last news in Fakti

29 Март, 2023 07:00 7 474 0

Дневен хороскоп за 29.03.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес Лъвовете ще се представят в цялото си великолепие

Дневен хороскоп за 29.03.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Опитайте да видите гредата в собственото си око преди да търсите грешките на другите. Този ден ви преподава един доста труден урок по търпимост и приемане към самите себе си.

Телец

Какви са вашите способи да убедите околните в своята правота? Мълчите и се сърдите или просто оставяте нещата на собствен ход или пък правите нещо друго? И доколко всъщност ви е важно да сте прави? Едни такива въпроси е важно да си зададете, защото днес може би ще успеете да си отговорите.

Близнаци

Ден за развиване на самодисциплина и самоусъвършенстване. Поемете отговорност за действията и бездействието си. И не се разсейвайте с всякакви незначителни подробности.

Рак

Не бързайте повече, отколкото е необходимо, че може да пропуснете нещо. Най-леко ще ви е на душата, ако отделите време за любимите си занимания и хора, а освен това ще сте с усещането за един ползотворен ден.

Лъв

Днес се представяте в цялото си великолепие. Е, възможно е да драматизирате малко повече, отколкото е нужно, но това е част от чара ви. Може би ще ви се иска да си купите нещо по-специално. Хубаво е да включите и критическото си мислене в този процес.

Дева

Животът може да е твърде сложен в своето многообразие. Отсейте важното от дреболиите и успокойте душата си. Невъзможно е да обхванете всички подробности, така че защо просто не се радвате на наличното.

Везни

Основните ви действия ще са насочени към стабилизиране и преподреждане на финансовите въпроси. Същевременно ще сте твърде чувствителни към всички промени около вас и лесно ще се обиждате и тръгвате в грешна посока. Бъдете справедливи, не отсъждайте по непотвърдени данни.

Скорпион

Бихте могли да си прекарате един доста приятен ден, особено ако не го започнете с ранно ставане. Инициативата трябва да е във вашите ръце относно вечерните занимания.

Стрелец

Доста разсеяни ще сте днес, но пък това ще ви даде нова перспектива и разбиране за нещата около вас, освен това сте толкова очарователни, когато установите своята неадекватност.

Козирог

Рядко нещата са лесни, но пък от всяка ситуация може да се научи нещо. Вие сте по трудните неща и знаете защо. Никой не е по-богат от вас след всичко, което сте направили.

Водолей

Ден, в който ясно ще усещате как работи кармата. Нещата, които ви се случват в момента са резултат от собственото ви поведение досега и е важно ясно да си дадете сметка за това.

Риби

Днес ще се чувствате толкова леко, сигурни в себе си, но главното авантюристично настроени. Позволете си едно малко удоволствие, направете това, което все отлагате. Ако не сте дотам творчески настроени, потърсете вдъхновение от децата около вас.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА