Last news in Fakti

30 Март, 2023 07:00 8 858 1

Дневен хороскоп за 30.03.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден на подем за Девите

Дневен хороскоп за 30.03.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден за работа над себе си и най-вече над здравето си. Недейте да нервничите са щяло и нещяло, нещата имат нужда от време, за да се случат и чрез припиране няма да ги забързате.

Телец

Ден, в който ще ви е важно да имате група от хора, които мислят като вас. Лесно ще се вписвате в най-различни групи. Това е денят, в който можете да откриете нови приятели, нови идеи, нови изненади.

Близнаци

Днес ще имате нужда да почувствате фундамента на нещата, които правите, за да усетите сигурност и спокойствие. Това вътрешно търсене може да ви срещне с много стари страхове, но не спирайте, потопете се в дълбокото.

Рак

Ще сте подвижни и пъргави днес, което е предимство от гледна точка на бързина, но може да е недостатък от гледна точка на качество. Отделяйте време, за да изпипвате нещата.

Лъв

Ще сте фиксирани главно върху себе си, което може да породи проблеми с чуваемостта. Давайте си сметка отвреме-навреме, че около вас има и други хора и тяхната функция е същото толкова важна за Вселената, колкото и вашата. Бъдете готови да приемете и чуждата истина.

Дева

Ден на подем. Ще се чувствате озарени, окрилени, енергизирани. Ще ви вълнуват все неща, които са на пръв поглед далечни, чужди, непознати, но именно те ще ви карат да се чувствате спокойно.

Везни

Активност и пасивност събрани в едно. Ще трябва да откриете точно баланс между това да действате и да си почивате. Освен това избягвайте да налагате собствената си позиция.

Скорпион

Ще действате по интуиция, незабележимо, ненатрапчиво, което е пример за сериозна духовност. Междувременно ще усещате и безсмислието на редица от процесите, с които се занимавате. Не бързайте с изводите и заключенията, всяка позиция има друга, която може да я обори.

Стрелец

Това да имаш положително взаимодействие с другите е важно за придвижването напред, а също и за собствената удовлетвореност. Днес е денят, в който може да затвърдите това взаимодействие.

Козирог

Днес сте готови да вземете и сериозни мерки, ако се налага. Обзела ви е голяма решителност и ще действате непоколебимо, за да получите желаните резултати. След като имате цел следвайте я, недейте просто да оправдавате разходите си.

Водолей

Бихте могли да проявите гениалните си качества, само недейте да скромничите. Понякога е важно да покажете себе си и да поемете отговорност за величието си.

Риби

Днес ще сте напълно наясно какво точно искате, какво ще ви донесе сигурност и спокойствие и никой не би могъл да промени възгледите ви ни на йота. Днес не прекалявайте с удоволствията, опитайте да спазвате мярка, особено с храната.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    0 0 Отговор
    Пуснете куиз за всички анимации от началото на тв. индустрия.