Last news in Fakti

28 Март, 2023 08:33 4 148 8

Един от фаворитите напусна Hell’s Kitchen

  • фаворит-
  • венелин цветков-
  • hell's kitchen-
  • хелс китчън

Венелин Цветков от Бургас си тръгна след поредица грешки в кухнята

Кулинар с опит в лондонски ресторант със звезда Мишлен е поредният участник, който напусна Hell’s Kitchen България. Венелин Цветков от Бургас си тръгна след поредица грешки в кухнята, които провалиха отбора му по време на вечерната резервация.

Шеф Ангелов имаше трудната задача да избере кой да бъде изгонен измежду трима от най-добрите готвачи в петия сезон на шоуто - Венелин, Станислав от Перник и Людмил Мацоев от Русе. Елиминацията на опитния готвач от Бургас показа, че никой не е в безопасност. Така в шоуто за голямата награда от 100 000 лева продължават да се борят 6 кулинари от синия и 6 от червения отбор.

Отборът на популярните избегна елиминация след победата си над червените. През следващата седмица Къци, Роксана, Виктория Капитонова, Емануел Июджи, Деси Цонева и Мирослава Профирова отново ще доказват уменията си в Кухнята на Ада.

В следващия епизод, който ще се излъчи във вторник от 20:00 часа по NOVA, участниците ще се впуснат в забавно караоке, което ще провери докъде стигат певческите им възможности. След това шеф Ангелов и гост-готвач от Испания ще изпробват уменията им в иберийската кухня, а в края на вечерната резервация мястото в шоуто на поне един от участниците ще бъде застрашено.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 789

    8 0 Отговор
    Мишок!!!
  • 2 Димо

    11 5 Отговор
    Ако бях на него след оная позорна изцепка на шеф Ангелов ,изсипвайки му на главата манджурляка щях да забърша моментално Ангелов с един тиган по главата.Дори бих го съдил за това,защото никой няма право да те унижава по този грозен начин.

    Коментиран от #4

  • 3 Какъв шеф е

    11 6 Отговор
    Тоя истерик?
    Предаването трябва да се сире! Чрез неадекватното поведение на готвача Ангелов- крясаци, обиди, безцеремонност - се пропагандира агресивност доближаваща се до лудомт!
    Ангелов да бъде отстранен, а тия които са го одобрили, да бъдат уволнени!
    Това не е предаване, помия!

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Много си нервен!??

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Димо":

    Там си по желание от алчност! Ако ти каже тоя дето дава стоте хиляди и в канализацията ще плуваш! "Голямо унижение" било половин чиния помия, на празната кратуна, а после 100000 и заплатка от 5–10 при шефчето Ъ???????
  • 5 Ами не ходи там....

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Какъв шеф е":

    Не го мисли, за истерик Ангелов! Търси си човек който може да готви, и е наред с нервите, не някой който при един случаен трясък в кухнята ще му нахлупи тенджерата с врящото олио, на главата, при това без да иска...........................
  • 6 Алфа херинга

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Какъв шеф е":

    Какъв истерик?! Всичко е шоу за да има сеир и гледаемост. Ако сложат 20 човека само да готвят там, никой няма да го гледа. Това е Биг Брадър с готвачи.
  • 7 Красьо Тъпия

    0 0 Отговор
    Хелс Китчън е перачка за пари на хотели с звезда Мишлен.
  • 8 Не звезда

    0 1 Отговор
    Този не в ресторант със звезда Мишлен е работил, а картофи Мишлен е белил там. Тотално неадекватно певедение , а би следвало е да свикнал и на стрес.