Last news in Fakti

28 Март, 2023 16:45 2 466 9

Комплиментите, от които всеки мъж се нуждае

  • комплимент-
  • мъже-
  • жени-
  • его-
  • самочувствие

Признанието от страна на жените е много важно за мъжете

Комплиментите, от които всеки мъж се нуждае   - 1
Снимка: Shutterstock

Комплиментите не са само за жени. Мъжете също имат нужда от тях. Особено важно е да ги чуват от половинката си, за да знаят, че са обичани и оценени.

Признанието от страна на жените е много важно за мъжете, за егото им, самочувствието им и усещането им за стабилност в отношенията. Когато жената до един мъж оценява всичките му качества и го дарява с комплименти за тях, той е готов на всичко за нея и за връзката.

Кои са комплиментите, които всеки мъж иска да чуе и от които има нужда?

Комплимент, с който показвате, че вярвате в него

Мъжете се окриляват, когато чуват от любимите си жени, че вярват в тях. Всички усилия, които полага той да постигне целите си, да се усъвършенства, да подобри материалното, професионалното и духовното си състояние биват оценени от вас и това е повече от награда за един мъж.

Комплименти за външния му вид

Ако се възхищавате на това как изглежда мъжът до вас, това ще го накара да се чувства добре и да има по-високо самочувствие. А когато един мъж има високо самочувствие, той се отнася съвсем различно към вас и всичко в живота си като цяло.

Потиснатите мъже, които не са харесвани и одобрявани, често страдат от комплекси, които се отразяват изключително зле на отношението им към околните и нещата, които правят в ежедневието и работата си.

Комплименти, които отбелязват неговите усилия

За мъжете е много важно усилията им да бъдат оценени и признати. Ако отминавате усилията, които той полага и не сте доволни от тях, критикувате го и винаги искате повече от него, това ще го демотивира и ще го откъсне от вас, ще го отдалечи емоционално.

Показвайте благодарността си към него за усилията, които той полага независимо дали сте изцяло доволни или не. Признанието само по себе си е много важно.

Комплименти, изразяващи уважение

Уважението е един от основните стълбове в отношенията и връзките. Липсата на уважение и пренебрегването на важността му рушат връзката между двама души, отдалечават ги емоционално, а след това и физически. Мъжете се нуждаят от засвидетелстване на уважение отстрана на техните половинки, защото това ги кара да искат да се доказват още и още.

Комплименти за лидерските и мъжките му качества

Няма по-голямо признание за един мъж от това да подчертаете личностните, мъжките и лидерските му качества. Мъжете са водачи по природа и макар не всеки мъж да се стреми задължително да бъде лидер, отбелязването на моментите, в които проявява лидерските си качества са много важни.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    8 1 Отговор
    Хм..... всички постижения и провали в моят живот , са били , за да впечатля някоя жена !

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Много ти е твърд

    3 2 Отговор
    е достатъчен..
  • 4 Дашни моми като от на снимката

    2 0 Отговор
    от които всеки мъж се нуждае
  • 5 Радо

    4 0 Отговор
    Че му е кат на селското магаре --я.
  • 6 мдаа

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Толкова ви е акъла на мъжете, за друго не стига.

    Коментиран от #7

  • 7 Пич

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "мдаа":

    Ако нямаш акъл за жена , няма да имаш акъл за нищо !

    Коментиран от #9

  • 8 Комлименти

    3 0 Отговор
    на лигльовци не давам. Истинският мъж няма нужда да го хвали, той си знае цената. А и, когато някой те "четка" винаги е подозрително.
  • 9 ха ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    Философът Платон никога не е бил женен. Смятал е, че любовта е за незаетите умове.