Last news in Fakti

1 Април, 2023 07:00 8 363 3

Дневен хороскоп за 01.04.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хороскоп за този ден на месеца. Всичко започва отначало.

Дневен хороскоп за 01.04.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

С оптимизъм и добро настроение започва новият месец за Вас. Късмет е наблизо, но е много важно да забелязвате вратите, които се отварят пред Вас. Най-важното е да не губите чувството си за хумор.

Телец

Обърнете се към своите страхове и ще видите, че те не са реални, а са само убеждения, които се получили благодарение на другите. Намерете начин да се пошегувате и да се надсмеете над онова, което ви спъва. Срещнете ли се със своя страх, той ще започне да изчезва и все по-малко да ви повлиява.

Близнаци

Хубав ден на хубав месец. Изобщо нещата изглеждат много оптимистични и вдъхновяващи. И това не е първоаприлска шега. Шегувайте се с мярка и не се шегувайте да правите неща, които никога не сте правили. Изглежда забаен ден.

Рак

Днес лесно ще изразявате нещата, които искате и които искат останалите. Можете да се превърнете в говорител на нуждите на хората около вас. Слушайте внимателно и не се опитвайте да постигнете всичко на всяка цена. Понякога загубата се оказва най-добрата печалба.

Лъв

Опитайте се да се изразявате свободно и независимо, бъдете смели. Това е начин да сте отговорни към себе си и своите разбирания. Грижовни и подкрепящи за другите, не забравяйте своите базови потребности.

Дева

Днес лесно ще изразявате нещата, които искате и които искат останалите. Можете да се превърнете в говорител на нуждите на хората около вас. Слушайте внимателно и не се опитвайте да постигнете всичко на всяка цена. Понякога загубата се оказва най-добрата печалба.

Везни

Интересен ден, ще ви предостави конкретни възможности. Лошото на възможностите е, че трябва да положите усилия, за да се случат. Оптимизмът ще е водещата емоция днес, използвайте го правилно.

Скорпион

Податливи сте на чужди влияния и на чужди шеги днес. Опитайте се да разберете сами себе си и собствената си позиция. Месецът е динамичен, ще донесе доста реализации. Важно е да се научите да излизате успешно от конфликтни ситуации.

Стрелец

Първи април ви отваря вратата към реализация на проектите. Бъдете конкретни и се опитайте да слушате емоциите си без да им позволявате да ви управляват. Чувството за вина, чрез което могат да се опитат да ви манипулират е просто едно чувство, трансформирайте го в друго.

Козирог

Последен ден от рботната седмицата, но първи от месеца. Ще имате доста работа и разбира се добри реализации. Бъдете конкретни в думите и действията си, не подценявайте детайлите.

Водолей

Ще имате нужда от подкрепа и внимание дори в шегичките за 1-ви април. Важното е да не позволявате чуждите оценки да повлияяват настроението ви. Приемете нещата като на игра - един печели, друг не. Използвайте отрицателните чувства като гориво за нови идеи.

Риби

Нуждаете се от сигурност и усещане, че контролирате нещата. Знаете, разбира се, че това е илюзорно, но въпреки това наблюденията ви са доста добра база да можете да прогнозирате развитието на нещата. Въпросът е - това прави ли ви щастливи и удовлетворени?


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Благодаря госпожо Маринова
  • 2 Хахахахх….

    2 1 Отговор
    За Раците и за Девите зодиата е една и съща ….🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #3

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хахахахх….":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.