Last news in Fakti

7 Април, 2023 10:32 2 457 2

Адриана Лима отново ще бъде ангел на Victoria's Secret (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • адриана лима-
  • викторияс сикрет-
  • модел-
  • завръщане-
  • victoria's secret

Лима стана майка за трети път само преди шест месеца

Адриана Лима отново ще бъде ангел на Victoria's Secret (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Адриана Лима се завръща към ангелите на Victoria’s Secret. Шест месеца след като роди третото си дете, моделът засне фотосесия за нова кампания на марката, за да съобщи новината, предава Tialoto.bg.

„Събрахме се отново и се чувстваме толкова добре“. Това съобщиха от известния лейбъл за бельо, обявявайки, че брюнетката отново ще работи за тях. 41-годишната Лима вече е лице на парфюмната вода Heavenly Eau de Parfum, струваща 79 долара.

Според официалното прессъобщение, освен въпросната кампания, феновете на Адриана и Victoria’s Secret могат да очакват още изненади от тяхното съвместно партньорство, проверено през годините.

„Толкова съм развълнувана да работя отново с Victoria’s Secret, марката винаги е била като семейство за мен“, сподели от своя страна красавицата, която носи ефирна светложълта рокля за фотосесията.

По думите на Адриана, да бъде избрана за лице на емблематичната кампания е нещо много специално за една жена като цяло и за нея специално.

„... Защото красиво допълва женското излъчване, което е символ на вдъхновяващата мисия на Victoria’s Secret да празнува всяка жена. Беше невероятно да бъдем отново на снимачната площадка с всички и прекарахме чудесно, за да вдъхнем живот на това послание чрез този вечен аромат“, коментира звездата, говорейки за фотосесията, с която рекламира въпросната вода.

Адриана Лима е един от дългогодишните модели на Victoria’s Secret. Тя работеше за марката от 1999 г. до 2018 г. и дори е описвана от тях като "икона."

Завръщането на брюнетката сред ангелите на марката идва малко, след като от нея обявиха, че след четиригодишна пауза те отново ще се качат на модния подиум за бляскаво шоу. Истинският моден спектакъл, на който присъстваха много известни личности, бе спрян през 2019-а.

През февруари 2022 г. стана ясно, че Емира Д’Спейн – звезда в TikTok, е първият чернокож трансджендър модел, който ще работи с известния бранд.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Май

    4 3 Отговор
    повечко хапвал този ангел ,ама нейсе!

    Коментиран от #2

  • 2 Да да

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Май":

    Представям си как изглеждаш! Смешка!