Last news in Fakti

7 Април, 2023 12:56 4 916 29

Експлозивен скандал доведе до изгонването на Елисавета от "Ергенът"

  • ергенът-
  • евгени генчев-
  • елисавета ставрева-
  • скандал-
  • пам велидис

Имението на любовта стана сцена на невиждан до този момент скандал между участничките в "Ергенът"

Ивент мениджърът Елисавета Ставрева е поредната претендентка в „Ергенът“, която се сбогува с Евгени Генчев, след като се оказа единствената, която не получи роза от виртуоза тази седмица по време на Церемонията, състояла се вчера в най-романтичното риалити в родния ефир. В любовната надпревара продължават 12 дами, а коя от тях ще успее да докосне най-силно музикантът, зрителите предстои да разберат в епизодите на „Ергенът“ всяка сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV.

До решението на Евгени да се раздели именно с Елисавета се стигна, след като в имението се разрази грандиозен скандал между нея и Пам. Острите думи, които тя отправи към есеистката относно поведението ѝ на жертва, провокираха виртуоза да се намеси и да вземе категорична позиция:

„Уважаеми дами, идвам от свят много по-безмилостен от нашия. Хората там могат да бъдат много по-жестоки и затова там работи правилото за създаване на категорични бариери срещу всяка форма на потисничество. И това се спазва! Защото е срамно да унижаваш или потискаш някого на основата на външни белези. Това е правило и най-вече е правилно!“.

„Интересни доводи, без да си запознат за какво става въпрос… Но ти благодаря, беше ми приятно, успех и всичко най-хубаво“, бяха думите на Елисавета към Евгени преди да напусне имението на любовта завинаги.

Последната роза на Церемонията вчера отиде в ръцете на Пам, която не скри възхищението си, че с решението си да отстрани Елисавета „ергенът“ е защитил достойнството ѝ: „Изпитвам щастие, че съм го срещнала. За мен това бе огромен жест и аз много силно го оценявам“.

Тази седмица зрителите на bTV отново станаха свидетели на вълнуваща групова среща, в която момичетата извадиха снайпери, за да премерят точността си в игра на пейнтбол. След като успяха да разгромят противниковия отбор, Елена и Джия определиха Пам да получи голямата награда, а именно индивидуално усамотение с Евгени. Двамата се разходиха из най-красивите кътчета на Средиземноморието и поговориха откровено за трудностите, с които са се сблъсквали, за да докажат, че заслужават да правят това, което обичат. По време на уединението Пам намекна на Евгени, че сега отново усеща негативна нагласа към себе си от страна на някои от момичетата в имението, които подхождат към нея с насмешка и подценяват качествата ѝ.

В имението на любовта се стигна до ескалация на напрежението, след като момичетата трябваше да дават отговори на провокативни въпроси, които са си задали анонимно в „Червената кутия на откровеността“. Определението на Пам за Айлин „ходещ секс“ създаде напрежение между двете и доведе до бурна реакция от страна на шампионката по карате, която се разгневи, че по този начин Пам злепоставя родителите ѝ: „Аз искам да покажа на всички, че тази жена, която се прави на много добра, на много интелигентна и много силна, защото е тук, всъщност е една злоба“.

И докато вечерният коктейл в имението се превръщаше в арена на междуличностни конфликти, Валерия използва момента, за да потърси внимание от Евгени, прекъсвайки срещата му с Ирина. Той, от своя страна, възнагради инициативата на защитничката на беззащитни животни, като ѝ подари първата роза по време на Церемонията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    20 1 Отговор
    Ивент мениджър е модерният вариант на професията момче за всичко.

    Коментиран от #5

  • 2 Страничен наблюдател

    18 13 Отговор
    Съчувствам на пълничките, че точно тази без извинение Берта (пам) ги представлява! Много лоша услуга им направи, защото в душата си е злобна, подла и завистлива и използва телесата си за прикритие и манипулация! Те и негpите в Америка така, кажеш му че некадърен, защото е такъв той почне да крещи, че така му говориш, щото е чернокож и т. н.
    Ай такива дето размятат различията си, като сатър за да тормозят останалите и да вадят дивиденти са ми най-противни!
    Тази Берта (пам) напр. , как е по-различна, щом обижда индиректно Айлин, че е к..а само защото е красива, мммм?
    И нaкрая, като толкова е в мир със себе си и е "боди позитив", защо използва филтри за всичките си снимки в социалките, демек защо баламосва себе си и хората?

    Коментиран от #15

  • 3 ......па

    11 0 Отговор
    Скандалът си абсолютно режисиран,иначе Меган щеше да си ходи.Срещата им беше безлична,роза не и даде.

    Коментиран от #23

  • 4 абе,

    14 16 Отговор
    Елена,Ирина и Пламена/Пам/отвратилно злобни женици.Всяка различна,но еднакво неприятно словестно агресивни. Снощният епизод беше отвратителен с играта с анонимните въпроси.Пламена вече да си ходи, досади ужасно с тирадите за килограмите си.С въпроса си към Айлин/може всякаква да е/ по нищо не се раличава от хулената от нея Габи,че дори е и по-зле. Откъде накъде Пам и Елена ще и дават насока как да изглежда,да се държи и каква умствена дълбочина да има? Да дават такива съвети на приятелката им чалгарка Джия,че е най-зле като държание спрямо ергрена,но понеже не им е конкуренция я ласкаят.Елена,Ирина и Пам са зли жени.Пробутват се на Евгени от злоба защото той предпочита Валерия.
  • 5 Ицо

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Псевдоним":

    Да ,както мениджър свежест с лидъл
  • 6 Браво, Гена!

    6 2 Отговор
    Показа на патките, че имаш принципи и държиш на тях. Ако ще са с теб нека знаят по-отрано. От опит да ви кажа - дебелите са с по-благ характер. Има изключения, разбира се, но при мен статистиката дава такъв резултат. Най-чепат характер имат миньони с писклив глас. Цитирам НЛО: Най-добре е нашенка, от село - даже да е слабичка и бледа, хвърлям се, ще се оженя смело, зеленчуци щом баща й гледа.
  • 7 Елисавета:

    6 0 Отговор
    Този ивент не се поддава на менажиране!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Не разбирам...

    12 2 Отговор
    Не разбирам защо много хора както тази Елисавета толкова държат личният им опит, навици, начин на живот и т.н. да са общовалидни за всички. Да, хората сме различни - има и ниски, и пълни, и грозни, и с увреждания, и болни и т.н. Съжалявам много, че чак сега е осъзнала, че светът е толкова цветен. Дразним ви се, не защото сме "жертви" или ви завиждаме за нещо, а защото очевидно навремето никой не се погрижил да ви възпита как следва да се държиш в едно общество. Ти може да си имаш мнение по някои въпроси, но ако не те питат, е добре да знаеш кога да замълчиш.

    Коментиран от #11

  • 10 ами,

    8 3 Отговор
    Трябваше да су тръгнат и двете.Пам гузен негонен бяга.Набута се при ергена да реве,че я обиждали на глиган,а не му каза за гнусния си въпрос към Айлин.
  • 11 ха ха

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Не разбирам...":

    Същото важи в пълна сила и за Елена и Пам.
  • 12 Гочо

    8 1 Отговор
    Ако ...Пианиста... вземе Валерия.....как ли ще го дели с кучетата...тази я хапе главата...момче бягай далеч...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Шоу

    5 6 Отговор
    Пам тича, като в детската градина да се оплаче на "другарката", че й изяли десерта. Злобна, завистлива интригантка, вечната "жертва". Всички около нея са такива "интелигентни" завистливи жени - Елена, Ирина, учителката... Сценаристите принуждават момичетата да из изпълняват тъпите им сценарии. Но след като за пари са отишли там, да продължават да се излагат и да влизат в грозни сцени.
    А Елисавета каза само истини на естетиката, "неразбрана", така наречена Пам.

    Коментиран от #18, #19

  • 15 АВЕ...МНОГО ПОДОБИЯ НА ЖЕНИ ....

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Страничен наблюдател":

    ИЗПОЛВАТ ФИЛТРИ ЗА СНИМКИТЕ СИ....ТАКА ЧЕ НЕ СИ НАПРАВИЛ/ЛА НЯКАКВО СВЕТОВНО ОТКРИТИЕ....СИГУРНО ТИ СИ БЕРТА БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ...ПАМ СИ ИМА ИМЕ....ВИЖДА СЕ ЧЕ ИМАШ НЕЩО ПРОТИВ ЗАКРЪГЛЕНИТЕ ХОРА И НЕГРИТЕ....НО ТОВА СИ Е АБСОЛЮТНО ТВОЙ ПРОБЛЕМ И НЕ ГО НАЛАГАЙ НА ВСИЧКИ....ПАМ БИЛА ТАКАВА ПАМ БИЛА ОНАКАВА...КОЙ/ КОЯ СИ ТИ ЧЕ ДА ОКАЧЕСТВЯВАШ И ОПРЕДЕЛЯШ ХОРАТА...ЧЕ ЧАК И ДО НЕГРИТЕ СТИГНА...ЯВНО СИ НЯКАКВО КОМПЛЕКСИРАНО СЪЩЕСТВО КОЕТО ЛЕЕ ЗЛОБА И НЕНАВИСТ КЪМ ЗАКРЪГЛЕНИТЕ И НЕГРИТЕ....МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК ТИ ИЗГЛЕЖДАШ...СИГУРНО И САМ/САМА НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ГЛЕДАШ И ПОНАСЯШ...КОМПЛЕКСАРЧЕ..НЕ СИ ИЗКАЗВАЙ ЕВТИНОТО МНЕНИЦЕ КОЕТО НИКОЙ НЕ Е ИСКАЛ...ЗА ХОРА КОИТО НЕ ПОЗНАВАШ А САМО ЗЯПАШ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА...ПОГЛЕДНИ ПЪРВО СЕБЕ СИ...КОЙ ЗНАЕ НА КАКВО ПРИЛИЧАШ...........

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Въпрос???

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "Шоу":

    Ти какво, възхваляваш пошлостта, обидите, арогантността, психическия тормоз над Пам и злобата на Елисавета и Габи ли? Моралният ти компас се е бъгнал нещо!
  • 19 Ако разбираш нещо де

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Шоу":

    Едно цвивилизовано гражданско общество трябва да е непримиримо към обидите и униженията, които отправяха Елисавета и Габи към корполентната Пам! И не, това не е издаване това, което се случва, а огласяване на недопустимо поведение! Никой няма право да обижда и унижава друго човешко същество на външни белези! Правата на човека свършват там, където започват правата на другия човек!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Смях в залата!

    4 4 Отговор
    Елисавета сякаш е майка му на Евгени. Гледа го строго отгоре, вместо да се засрами за грозното и недостойното си поведение.
  • 22 Мнение

    5 2 Отговор
    Елисавета прилича на незадоволена възрастна истеричка в менопауза. Сигурно има поне 50 години!
  • 23 Тетовае

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "......па":

    А Елисавета с какво е допринесла да е толкова дълго в предаването? Нито срещи има с Евгени, нито химия има, нито му подхожда визуално, нито някакви положителни качества показа, в повечето случаи я няма, а ако я има, то е за да крещи и обежда. Просто е отвратителна! Като катър изглежда.

    Коментиран от #24

  • 24 ......па

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Тетовае":

    С каквото всички останали бройки пълнежи който са избрали продуцентите.Те и решават коя кога ще си тръгне.
  • 25 Браво

    3 3 Отговор
    Радвам се ,че не толерира такова грозно поведение и то в ефир
  • 26 ......па

    2 0 Отговор
    Когато Пам нарича Триглавата ламя,Елисавете,Габи и Теодора е приемливо според нея,а когато те я наричат глиган Пешев се обижда.
  • 27 ха ха

    2 0 Отговор
    Обосновката на Пам че било за доброто на Айлин да и напише обидна анонимна бележка която знае че ще се излъчи в ефир, е същото като Елисавета да каже на Пам,че е Глиган Пешев за да може тя да си вземе поука и да си намали теглото. Поне като е решила да бъде гадна и злобна, да не се прави на света вода ненапита....и обидена.
  • 28 Драгалевци

    0 2 Отговор
    И вие като Айлин не сте разбрали, какво искаше да и каже Пламена.
  • 29 Хам

    0 0 Отговор
    И Елисавета, и тлъстата злобарка Пам отдавна трябваше да си ходят. Едната сигурно е над 45, а другата е толкова тежкотоварна, че няма начин да се вместят сред фините млади и спортни кандидатки.
    Всички онези пошли с напомпани джуки и свръхсиликонизирани гърди въщо трябваше отдавна да изхвърчат. Дори се изненадвам как изобщо са били избрани. Толкова зле ли са били остабалите 3775 бройки?