Last news in Fakti

17 Април, 2023 11:12 4 256 5

Нелеп инцидент на развлекателна лодка погуби 38-годишна майка на три деца

  • инцидент-
  • лодка-
  • великобритания-
  • майка-
  • лора пери

Екипажът е можел да предотврати фаталния край

Нелеп инцидент на развлекателна лодка погуби 38-годишна майка на три деца - 1
Снимкa: Shutterstock

Майката на три деца, която била на почивка със семейството си в Норфолк, Англия, била убита от работещо витло на кораб по време на пътуване по реката.

Според The Mirror загиналата е 38-годишната Лора Пери (Laura Perry). Тя заминала на почивка със съпруга си, сестра си и тримата си сина на развлекателната лодка Diamond Emblem.

Докато Пери била на кормилото, тя слязла на долната палуба, за да успокои плачещото си дете. В този момент лодката се блъснала в друг плавателен съд, което накарало Пери да загуби равновесие и да падне зад борда.

Отбелязва се, че жената веднага е била засмукана от работещо витло заедно с въже, което е паднало във водата. Оплетена в него, Пери получила множество наранявания и умряла от удавяне. Съпругът ѝ и сестра ѝ, които се втурнали във водата, за да я спасят, нямали време да направят нищо.

В същото време според полицията, ако човекът на кормилото е натиснал навреме бутона за спиране на двигателя, майката на три деца е можело да оцелее.

Освен това се пояснява, че на палубата не е имало необходими огради, които да предотвратят падане на пътник зад борда.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 охххх

    16 2 Отговор
    добре че не е пак окраинка на нощна смяна на яхта
  • 2 да бе

    19 1 Отговор
    ами то така се прави .... ревне ли детето - зарязваш цялата лодка, самолет, кола или каквото караш, и се втурваш да го успокояваш, че на лигльото нещо не му е погодено
  • 3 Пловдив

    7 3 Отговор
    Kaквото му е писано на човек...
    .
  • 4 Да забранят витлата

    10 1 Отговор
    на корабите и да ги заместят с хора и гребла, както е било в Древен Египет и в Древна Гърция. Тогава няма убита нито една майка на три деца...
  • 5 Болярка

    16 0 Отговор
    Англичани, Сър! Без коментар!