Last news in Fakti

26 Септември, 2013 19:02 2 348 2

Първи трейлър на "Need for speed" (ВИДЕО)

  • need for speed-
  • филм-
  • трейлър

Филмът е базиран на култовата компютърна игра


От холивудското студио DreamWorks пуснаха първи трейлър на филма по едноименната компютърна игра „Need for speed”.

Главната роля във филма ще се изпълнява от актьора Арън Пол, който нашумя с ролята си на Джеси Пинкман в криминалния сериал „Breaknig bad” ("В обувките на Сатаната"). В лентата ще му партнират Майкъл Кийтън, Дакота  Джонсън и Доминик Купър. Режисьор на филма е Скот Уо, а сценаристи са  Джордж и Джон Гатинс, които са създатели на сценария за „Истинска стомана“.

Лентата е вдъхновена от култовата серия компютърни игри за улични състезания на EA Games. Тя разказва историята на уличен състезател, който излежава в затвора присъда за престъпление, което не е извършил. След като излиза оттам, той се втурва в серия от улични състезания, като се опитва да намери и да отмъсти на човека, който го е натопил.

Очаква се филмът да излезе по кината на 14 март следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло Каназирски

    0 0 Отговор
    надявам се да се окаже силен филма :) Има яко расови бегачки, трябва да го заснемат качествено :)
  • 2 Shmeker

    0 0 Отговор
    Явно поредната пубер-мозъчна-простотия.