Вземете пилешки гърди и отрежете малко парче в средата, за да направите нещо като джоб. Поръсете със сол, черен пипер, червен пипер, чесън на прах и други подправки, които обичате. Можете да добавите и малко количество зехтин.
След това сложете крема сиренето в дълбока купа и го разбъркайте с копъра, лука и лимоновия сок. Разбъркайте добре цялата смес и след това поставете плънката в джобовете на филетата. Сложете и по едно тънко отрязано парче моцарела - тънко, за да не изпадне и да се разтече в тигана.
Запържете ги в тиган. Тиганът може да се покрие с капак и да се задуши за известно време. Когато се появи златистокафява коричка, ястието е готово. Все пак проверявайте с разрязване дали месото не е останало сурово отвътре, пише actualno.com.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА