Last news in Fakti

6 Май, 2023 13:14 4 815 7

Мариан Вълев разкри дългоочаквана новина за "Под прикритие"

  • мариан вълев-
  • куката-
  • под прикритие

"Под прикритие" бързо се превърна в мания и до ден днешен е любим сериал на мнозина

Актьорът Мариан Вълев, който стана известен с прякора си "Куката" от култовия сериал "Под прикритие", гостува на популярен подкаст, в който съобщи важна новина, засягаща силно всички фенове на сериала.

"Под прикритие" бързо се превърна в мания и до ден днешен е любим сериал на мнозина. Именно в него изгря звездата на актьора Ивайло Захариев, а "стари кучета" като Захари Бахаров, Владимир Пенев и Мариан Вълев добиха страхотна популярност сред масовия зрител.

В гостуване в популярен подкаст, Вълев сподели следното: "Много ми липсва времето на "Под прикритие". Бяхме се събрали хора с еднакво виждане и енергия, всеки даваше всичко от себе си. Това е основната идея в правенето на кино - да сте задружни, да сте заедно, да сте екип. Сякаш това "заедно" ни накара да излетим. Толкова много хора обичат сериала, което ме кара да си мисля, че сме направили нещо добро. Липсва ми, това са 6-7 години от живота ми. С всички от екипа сме много добри приятели. Мислили сме да се съберем и да продължим сериала. Може би ще дойде моментът, в който отново ще се подредят звездите и ще направим нещо. Може да сме пенсионирани и белокоси, но ще се надявам да се случи. (смее се) За "Под прикртие" съм готов да поема всяка една тежест.", казва актьорът пред Блиц.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гочев крадеца

    13 4 Отговор
    Нищо няма да направите защото Гочев и Митровски откраднаха средствата и за последните актьори каскадьори статисти грипове кетъринг транспорт и тн. не платиха хонорарите надниците и разходите. Никой вече няма да ви се върже на измамите. А и честно казано тази боза не липсва на никого.
  • 2 Шаро

    20 1 Отговор
    Кое точно беше:"дългоочакваната новина"?
  • 3 Сталин

    13 0 Отговор
    Кви актьори са тези тъпи мутри,като оня с голата глава,как му беше името ,еврейски извратеняци
  • 4 васИк атанасова

    8 0 Отговор
    една серия не съм гледал на под прикритие
    но този мариан и той е под прикритие
    пада си по мъже
    нищо че се разхожда с гимнастичката цвети
  • 5 Пръц

    8 0 Отговор
    Само не можах да разбера,защо утрепаха Джаро,който правеше филма гледаем?

    Коментиран от #6

  • 6 Тръц

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пръц":

    За да води Стани богат.
  • 7 Феликс Дж

    1 0 Отговор
    Ужас. Продължава да се насаждат глупости в главите на хората. Горките деца.