7 Май, 2023 12:33 2 933 3

Стив Вай без долар в джоба пред наш продуцент

  • васко катинчаров-
  • стив вай-
  • продуцент-
  • долар

Васко Катинчаров постави музиканта в неудобно положение

"Всяка моя среща със Стив Вай винаги е била интересна и обогатяваща през годините, като този път тя завърши по един по-забавен начин. В началото на самото интервю за Фрактура/Fracture TV Rock Show му казах, че съм му подготвил няколко хлъзгави въпросa. Той ми отговори, че за него няма проблем да говори на всякакви теми, но ако му задам въпрос, който никога досега не са му задавали, ще ми даде 1 долар.

Маестрото отговори изчерпателно на 10-те въпроса и последва номер 11 - този за 1 долар. За 25 години всевъзможни интервюта за предаването съм изпадал във всякакви ситуации и съм се научил да импровизирам.

Въпросът беше: "Питал ли си някога назад във времето родителите си дали са обсъждали и друго възможно име, преди да решат да те кръстят Steve?" Той започна искрено да се смее с глас и ми каза: "Добре, момче, това беше много изненадващ въпрос, току-що си спечели 1 долар от мен. Обаче те моля да ти го дам следващия път, защото в момента нямам никакви пари у мен.“ Вече съм в очакване на четвъртата ни среща с Маестрото", написа във Фейсбук Васко Катинчаров, автор и продуцент на предаването "Фрактура“.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Бакарди

    5 10 Отговор
    Сига....вариантити са два: първо тоз китарис да е бил инфурмиран, чи у балгариата много чорелят местнити тарикати и можи да му свият я китарата, я гащити! Вториа вариант е чи тоз е скъсан утвсякаде и тоз ангажимент у балгариата ша му донесе някуй лев паре кеш! Но и вав двата случая ни ма кефи.....жичкаджия сас музика дет ша накара умрял да мичтай за милку калая!
  • 2 ////

    0 1 Отговор
    Има хора от деца са имали акордион, на уроци, балетмайстор, белерини, но бяха като деца скромни, трябваше с момче и плакаха пред родителите в 4 клас, не искаме повече, бяхме певици в Младежкия дом и ходихме по градове, варна, пампорово и сие, но една красива бе родила на 16 г близнаци, но тати полковник, мама счетоводител и преспа с всички музиканти, и отказ, а приятелките им бяха с музиканти, и днес тия са в дъното и ми им прибутват простите, като знаеш какъв градски живот си живял, а родителите са били със занаят преди 1944,но честни как да се примириш с някои правещи се на велики музиканти, болни мозъци. Родителите им на сватба с файтон, колички е нямало след 1944,но те с лукс бебишки колички, но пари от Гърция, а тук е тиня и с претенции от Плевен, студен и егоист народ
  • 3 Aлфа Bълкът

    2 3 Отговор
    Едно време си имах плейлист.
    Burning Rain - Steve Vai
    Orion - Metallica
    Suicide Redemption - Metallica
    Още инструментали имаше, ама съм забравил вече.